PETIȚIE ONLINE – INTERZICE PRIN LEGE DEFRIȘAREA PĂDURILOR ROMÂNIEI

Spread the love

Loading

defrisarea padurilor

SEMNEAZĂ AICI ȘI SHARE-UIEȘTE PETIȚIA

PENTRU CREAREA POLIȚIEI ANIMALELOR ȘI A NATURII ÎN ROMÂNIA

Acesta este un apel disperat pentru a demara schimbarea mult necesară în România! Este bulgărele ce se va rostogoli și va declanșa un val de schimbări extrem de benefice și necesare țării noastre!

 

ROMÂNIA ARE URGENT NEVOIE DE 100.000 SEMNĂTURI PENTRU PROTEJAREA DREPTURILOR NATURII ȚĂRII NOASTRE PE CARE CEI DE LA PUTERE O VÂND LA FOC AUTOMAT! ROMÂNI, ÎN NUMELE FRUMOASEI NOASTRE ȚĂRI, VĂ ROG DIN TOT SUFLETUL SĂ AJUTAȚI LA STRÂNGEREA SEMNĂTURILOR PENTRU INTERZICEREA PRIN LEGE A VÂNZĂRII ȘI TĂIERII PĂDURILOR NOASTRE DE CĂTRE CEI DE LA PUTERE! ACEASTĂ PETIȚIE ARE NEVOIE DE SEMNĂTURA DUMNEAVOASTRĂ ȘI MAI ALES SĂ SHARE-UIȚI PE CANALELE DVS. DE SOCIAL MEDIA ACEASTĂ PETIȚIE PENTRU A GRĂBI CREAREA LEGII NECESARE SALVĂRII ȚĂRII NOASTRE! 

 

De România se alege praful Într-un ritm cum nu s-a mai Întâlnit în toată istoria sa. Această țară are nevoie disperată de sprijinul dumneavoastră!

 Schweighofer incurajeaza taierile ilegale în cele 19 păduri din România pe care le deține din 2005.

În România, aproape oricine știe cine e „Holzindustrie Schweighofer SRL” – scriu jurnalistii austrieci. Nu numai că deține trei fabrici de cherestea cu aproape 3000 de angajați și e lider în industria prelucrării lemnului de rășinoase din România, „dar apare insistent și în articolele jurnalistilor de investigații, pe paginile de Facebook ale ecologiștilor, și în dosarele procurorilor”.

“Unde îl duceți? La Schweighofer, sunt cei mai tari din România… Și-au cumpărat păduri aici…”  PRELUAT DIN PROTV.RO

 

CITIȚI AICI – Defrișările din România criticată de presa austriacă

 

VIDEO – AICI

 

Mafia lemnului

 

DIN 2013 JURNALIȘTII ANUNȚĂ ÎN PRESĂ SITUAȚIA GRAVĂ A ȚĂRII ȘI NICI

PÂNĂ ÎN 2016 NU S-AU LUAT MĂSURI!!!

 

Dezastrul pădurilor din România

 

Defrișarea pădurilor