Petiție online. Stop Flegmei în Spațiile Publice. Dacă tot de acum România Respiră, haideți să o facem și civilizată cu forța!

Spread the love

Loading

scuipatConsider că românii trebuie educați. Iar cum aceștia nu sunt educați decât prin Legi (tocmai ce a intrat în vigoare legea care interzice fumatul în spațiile publice), doresc strângerea de semnături pentru inițierea în Parlamentul României a unei legi prin care sa nu mai ai voie să flegmezi pe jos în spațiile publice din România. Astfel, pe stradă, în fața blocului, în parcuri și în spațiile de joacă pentru copii, de la balconul unei societați sau chiar în balconul personal, pe terenurile sportive și pe plajă, să nu mai aibă voie nesimțiții să își arunce flegma în fața tuturor, pe mașina vecinului. Aceștia vor trebui să și-o depoziteze într-un șervețel, și îl vor arunca, la coșul de gunoi. 

Deorece mulți ne dorim să fim civilizați, consider că eu nu sunt dator să suport zgomotul produs de expectorarea acelei flegme, nu sunt dator să merg pe stradă și să vad flegma proaspată, sau pe băncile din parc. Nu trebuie să fiu nevoit să-mi întind capul cum un nesimțit scuipă în fața mea! 

Dacă tot de acum România Respiră, haideți să o facem și civilizată cu forța!

 

SEMNEAZĂ AICI – Stop Flegmei in Spatiile Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *