Petiție pentru scoaterea Monicăi Macovei din Parlamentul European

Spread the love

Loading

SEMNAȚI AICI

Eu cred că a cam venit momentul să scăpăm şi de această piază rea, duşman declarat al României, şi probabil, cel mai acid pion al lui Soros. MLM (Monica Luiza Macovei, n.n.) este reprezentanta României la Bruxelles, dar are un singur lucru pe agenda care i-a transmis-o Soros: batjocoreşte România zi de zi, ceva tot o să rămână. (…) Se spune că, de-a lungul timpului, MLM ar fi încasat de la ONG-urile lui Soros milioane de euro”,  Ninel Peia.

Este fiica unui securist izvorât din Giurgiu pe nume Vasile Gherghescu, cel care a condus echipa securiştilor la şantierul Casei Poporului, individ acuzat că a făcut poliţie politică şi a terorizat.

„După 89, mai precis după descinderea minerilor veniţi să lichideze Mişcarea din Piaţa Universităţii, procuroarea se ocupă de cazurile protestatarilor arestaţi atunci. Evident, femeia nu a văzut nici urmă de violenţă asupra acestora şi a mai făcut şi pierdute ceva dosare şi pagini, ca să fie bine”

Monica Macovei nu reprezinta interesele romanilor in Parlamentul European, ci interese sorosiste. Minte la adresa poporului roman, defaimeaza si denigreaza poporul roman si oamenii de vaza ai acestui popor, care sunt alesi prin vot de acest popor. Se lupta sa  anuleze rezultatul votului si povesteste despre cei ce nu au votat cu partidul ei, ca ar fi nite redusi mintal sau puturosi sau oameni neintreprinzatori. Pentru asta nu merita sa ne mai reprezinte in Parlamentul European.

Citiți și:

Scandalos. Priviți și vă cruciți! Cine reprezintă România în Parlamentul European!!!

 

Procurorul comunist Monica Macovei a închis ochii la atrocităţile din timpul Mineriadei din 1990

 

Politicieni și nu numai, care refuză să fie personaje pozitive: Monica Macovei

 

Cei mai mari mincinoși: Monica Macovei și Doru Mărieș

 

Dosarul pierdut al Monicăi Macovei și Mineriada din 1990

 

Monica Macovei nu luptă cu corupţia, ea este parte a acesteia!