Picătura de umor: Mai ai și altceva ce soția ta nu folosește?

Spread the love

Loading

Familie adulter1O soție ajunge acasă mai devreme și… își găsește bărbatul în dormitor, făcând sex cu o femeie tânără și frumoasă.

“Ești un porc!” – spune ea plângând. “Cum îndrăznești să îmi faci așa ceva? Sunt mama copiilor tăi, te-am respectat întotdeauna! Ți-am dedicat cei mai frumoși ani din viața mea. Te părăsesc! Vreau să divorțăm imediat! Nu pot să mai stau lângă un mincinos!”

Extrem de calm, bărbatul o ia de mână și îi spune:
“Așteaptă un minut, dragoste! Lasă-mă să îți explic ce s-a întâmplat de fapt!”

“Bine, dă-i drumul! Dar să știi ca acestea sunt ultimele cuvinte pe care o sa le rostești.”

 

Iar soțul a început…

“Ei bine, mă urcam în mașină pentru a veni acasă. Am văzut-o pe această tânără frumoasă plângând pe marginea drumului. Era foarte tristă, în ochii ei mari se înțelegea dezamăgirea. Mi-a fost milă de ea și am urcat-o în mașină. Am observat că este foarte slabă, iar hainele îi erau rupte. Mi-a spus că nu mai mâncase de trei zile. Pur și simplu mi-a părut rău de ea, așa că am adus-o acasă și i-am încălzit pastele pe care le-am făcut pentru tine aseară, cele pe care tu nu ai vrut să le mănânci deoarece îți este teamă să nu te îngrași. Săraca fată le-a terminat în câteva secunde. Din moment ce era foarte murdară, i-am dat voie să facă un duș. Am observat că hainele sale sunt destul de murdare și pline de găuri, așa că le-am aruncat. Avea nevoie de haine curate, așa că i-am dat blugii de designer pe care îi ții în garderobă de câțiva ani, dar nu îi porți pentru că spui că îți fac fundul să pară mare. I-am dat și lenjeria intimă pe care ți-am cumpărat-o de ziua ta de naștere pe care nu ai purtat-o niciodată pentru că nu am gusturi bune în materie de haine. Am găsit și bluza frumoasă pe care sora mea ți-a dat-o cadou de Crăciun, însă nu o porți pentru că vrei să o enervezi. I-am mai dat și acele cizme scumpe pe care m-ai convins să îmi dau jumătate din salariu ca să ți le cumpăr, însă nu vrei să le mai porți pentru că o colegă de birou are și ea modelul ăsta“.

Femeia a început să plângă, și-a dat seama că niciodată nu și-a apreciat partenerul și a început să își ceară scuze.

Soțul a făcut o scurtă pauză și a continuat…
“Mi-a mulțumit cu lacrimi în ochi pentru ajutorul acordat. În timp ce o conduceam către ușă, s-a întors cu fața la mine și m-a întrebat:
Te rog, mai ai și altceva ce soția ta nu mai folosește?” ………….!!!!!!