Piramide antice găsite în Antarctica

Spread the love

Loading

piramideToată lumea știe despre piramidele din Egipt. Cei mai mulți oameni, de asemenea, sunt conștienți de structuri piramidale de tip construite de civilizatii antice care populau odată junglele din Europa Centrală și de Nord, America de Sud, Africa și Asia.

Gheaţa din Antarctica se topeşte şi scoate în evidenţă diverse forme ciudate de relief. Un munte în formă de piramidă a împărţit opinia publică în două tabere. Pe de o parte unii susţin că muntele are părţile mult prea şlefuite pentru a fi o creaţie a naturii în timp ce cealaltă tabără susţine că piramida recent descoperită în ţinuturile dezgheţate ale Antarcticii nu este decât o formă de relief banală. Teoria pe care foarte mulţi oameni de ştiinţă încep să o

susţină din ce în ce mai mult şi care a fost emisă iniţial de nazişti, susţine că Atlantida, continentul scufundat şi acoperit ieri de ape, este continentul acoperit azi de gheaţă. Descoperirea acestei piramide misterioase confirma ideile naziste conform cărora Atlantida este Antarctica. Nu s-au făcut cercetări amănunţite cu privire la această piramidă, dar aceasta este o poveste ce trebuie urmărită. Naziştii întotdeauna au avut o fixaţie pentru Antarctica şi probabil că au descoperit mai mult decât ştim noi în prezent despre acest teritoriu de gheaţă.

 

La 13 septembrie 2012, o echipa de 8 exploratori din America și Europa au făcut o descoperire în Antarctica. Această descoperire a fost publicată pentru prima dată pe site-ul Scienceray.com. Odată cu topirea gheții, din cauza efectului căldurii globale, au ieșit la iveală mai multe formațiuni muntoase sub formă de piramidă. Această descoperire a împărțit lumea științifică, unii cred că fotografiile au fost trucate, iar alții susțin formarea unei expediții internaționale de cercetare a piramidelor din Antartica.

 

Cei opt exploratori susțin că au găsit dovezi că în Antartica există mai multe piramide îngropate sub gheață. Ei susțin ideea că într-un trecut îndepărtat în Antartica era destul de cald și că o civilizație s-a dezvoltat într-o cultură avansată. Imaginile prezintă forma unor piramide, ce par construite de mâna omului.

Două dintre structurile piramidale au fost găsite aproximativ la 10 mile de ocean, iar cea de a treia a fost localizată aproape de coastă. În prezent, cei opt exploratori pregătesc o nouă expeditie pentru a ajunge fizic la cel puțin una dintre piramide, pentru a determina dacă aceasta este naturală sau artificială.

Dacă teoria lor se confirmă și piramidele au fost construite mâna omului ar însemna că suntem martorii unei din cele mai mari descoperiri arheologice, care va ne va obliga să modificăm istoria omenirii. Această descoperire șocantă a vechilor piramide sub gheața groasă din Antarctica ar schimba percepția noastră asupra istoriei umane pentru totdeauna.

Oamenii de știință și egiptologi au suspectat de mult că Sfinxul este mult mai vechi decât sa estimat, și timpul real se crede că este de  peste 10.000 de ani.Oamenii de știință au descoperit că eroziunea apei de pe Sfinx, cea mai mare statuie din lume, arată schimbările climatice dea-a lungul timpului. În primii ani de după construirea sfinxului era o climă umedă și ploioasă, iar mai apoi clima a devenit caldă și uscată, de deșert.

 

Dacă clima din Egipt s-a schimbat în ultimii 5.000 de ani, acest lucru nu a fost posibil în Antartica. Deoarece formarea acestui continent acoperit de gheață este din timpul glaciațiunii, care a avut loc acum circa 20.000 de ani.

Unele popoare din sudul Americii de Sud și din Africa de Sud, au mai multe legende, care vorbesc despre orașul pierdut al Antlatidei și care este păstrat învelit în gheață, fiind localizat în Ținutul Gheții din sud.

În „Mitul celor Doisprezece Piramidele Mondiale” autorul James Donahue a prezentat publicului în martie 2006, mai multe legende:

„… În primul rând, a spus el, sub gheața din Antarctica se află mai multe piramide. Piramide se găsesc pe tot globul, în Tibet, Mexic, Peru, Europa, Australia, Canada, Orientul Mijlociu, Statele Unite și în Egipt.”

Autorul crede că aceste piramide sunt niște rămășițe a unor clădiri mult mai mari, de tip piramidă.

Ceea ce mai interesantă legendă spune despre piramidele din Antarctica. Aceste structuri din continentul de gheață a fost odată, în vremurile de demult, un portal de călătorie spre alte sisteme planetare și funcția sa era de a ajuta la venirile și plecările entităților extraterestre, care au făcut parte din istoria planetei Pământ.

„Aceste entități extratereste au venit pe planeta noastră în nave spațiale mari și au interacționat cu cei care au trăit pe planetă”, spune autorul.

 

Și James Donahue este convins că sub gheață vom găsi nu numai piramide ci și nave spațiale, abandonate de cei care le-au construit.

Căldura globală a atins și ținutirile artice și Antartica, iar gheața se topește într-un ritm alarmant. Urmașii noștri ar putea trăi clipa când vor vedea întregul continent Antarctica, precum și toate artefacte antice care a existat odată acolo.

Sursa: perdurabo10.tripod.com, disclose.tv, efemeride.ro