Polițiștii au găsit la țiganii care au făcut scandal peste un million de euro și un cufăr cu aur

Spread the love

Loading

cufar-aurDe câțiva ani două clanuri de țigani din Lugoj se războiesc pentru întâietate și pentru aur. Această ceartă a culminat cu o bătaie ca-n filme. Vineri seara (16 august 2013), pe strada Mărășești din Lugoj s-au tras focuri de armă și s-au bătut cu săbii de samurai. Un țigan a fost împușcat în picioare, iar celălalt a fost tăiat cu sabia. De astădată cearta a pornit de la prețul pentru cumpărarea unei mirese.

 

Polițiștii din Lugoj s-au și grăbit să declare că pistolul era cu gloanțe de cauciuc, însă medicii care au scos glonțul susțin sus și tare că arma cu care s-a tras era letală.

Ancheta părtinitoare a polițiștilor din Lugoj mai ascunde un element șocant, care arată clar coabitarea dintre aceștia și țiganii din Lugoj.

Iulian Boț zis Viscol și tatăl lui, Costa, au fost arestați sâmbătă pentru 29 de zile. Decizia a fost luată de magistrații de la Judecătoria Lugoj, care au decis că cei doi țigani reprezintă pericol social și că trebuie să rămână în arest. În momentul în care Viscol și Costa au fost duși în sediul poliției, neamurile lor au început să se adune în fața instituției. Au devenit recalcitranți și câteva persoane chiar au forțat intrarea în sediul poliției și au început să facă scandal în interior.

Din surse demne de încredere din interiorul instituției, polițiștii în timpul percheziției la Costa, fratele bulibașei din Lugoj, au descoperit un dulap de fier. După ce au tăiat cu flexul încuietorile, în dulap au găsit peste un million de euro și un cufăr plin cu aur.

Ce este și mai strigător la cer este și faptul că nu s-a întocmit niciun proces verbal și nici nu s-a consemnat că s-au găsit atât de mulți euro și o cantitate atât de mare de aur. Valorile au rămas în locul unde au fost găsite și oamenii legii nu au făcut nimic. După plecarea lor a rămas doar întrebarea: De unde atâta bogăție?

Trebuie să existe o sursă pentru atâta bănet și polițiștii aveau de unde să înceapă pentru o cercetare amplă privind secretul bogăției unei familii de țigani din Lugoj.


http://youtu.be/ABwS5AYWHhw

 

http://youtu.be/-vuVlWlw0JY

 

În această filmare se vede flexul cu care s-a tăiat încuietorile dulapului de fier.

 

http://youtu.be/mEoBSNqrNlM