Politicieni și nu numai, care refuză să fie personaje pozitive: Valeriu Zgonea

Spread the love

Loading

Valeriu Zgonea Prostul??!!

valeriu zgonea prostul

Oricât m-am străduit  să găsesc vreo calitate lui Valeriu Zgonea nu am găsit nimic, nicio o dovadă că ar fi inteligent și necesar acestei națiuni. Și mereu m-am tot întrebat pe ce considerente  anonimul Valeriu Zgonea a fost numit în 2012 președintele Camerei Deputaților.

Zvonacii, prostovanii, ofițeri sub acoperire, au dat o turnură comică unui simplu act de schimbare a președintelui Camerei deputaților și pe fondul unor declarații delirante s-a impus ideea falsă că schimbarea prostului Vasile Zgonea afectează actul de justiție. Conform regulamentului de funcționare a Camerei Deputaților președintele este ales prin vot de majoritatea parlamentară și încăpățânarea prostului de a nu părăsi scaunul de președinte este un act penal. 

 

Analizând declarațiile și tot ce-a făcut Valeriu Zgonea am ajuns la concluzia că i se potrivește pe deplin un adaus la nume, adică Valeriu Zgonea Prostul.

Și colac peste pupăză când ambasadorul american și-a luat nasul la purtare și a urechiat parlamentarii mi-a venit să înjur SUA fiindcă își permite să ne umilească în propria țară.

Concret, ambasadorul american și-a depășit atribuțiile și fără rușine s-a implicat în treburile interne ale acestei țări. Pe zi ce trece observăm că serviciile secrete ne-au vândut SUA și împreună fac piși pe Constituția națiunii noastre și implicit pe dmeocrația noastră firavă. 

Acestea fiind spuse nu pot să nu mă întreb dacă nu suntem un popor de idioți fiindcă după scăparea de Mama Rusia acceptăm picioare în cur de la Unchiul Sam. 

Vai popor român! Voi apuca vremea când te vei trezi sau te vei nărui, deznaționaliza și va rămâne doar amintirea….

 

Și jurnalistul Ion Cristoiu a descoperit trădarea lui Valeriu Zgonea Prostul.

Iată textul:

Ion Cristoiu: Cum i-a salvat ambasadorul american pe liderii PSD în Scandalul Valeriu Zgonea 

 

Încredinţat că, babuin fiind, trebuie să te dai pe lîngă Îngrijitorul Sectorului babuini din imensa Grădină Zoologică întruchipată de coloniile Imperiului american, Valeriu Zgonea pîra la ambasadorul american colegii de partid pentru ceea ce el considera că sînt tentative de a afecta Lupta împotriva corupţiei.

După ce-şi primea tainul, întruchipat de surîsul cu toţi dinţii al ambasadorului, Valeriu Zgonea se întorcea la Camera Deputaţilor cu misiunea de a bloca orice dezbatere în Parlament a celor peste 40 de modificări decise de CCR la Codul Penal şi la Codul de Procedură Penală.

 

De ce are nevoie ambasadorul american de un Nătăfleaţă cu Facebook precum Valeriu Zgonea?

Pentru că Lupta împotriva corupţiei e cel mai bun instrument al ambasadorului, încercat, ca toţi Trimişii Puterilor Garante, în Gubernia Română, de ipostaza de Guvernator, de a se implica nepermis în viaţa politică a României.

Prin intermediul Binomului SRI-DNA care pare a fi Poliţia Politică a ambasadorului, Guvernatorul îşi impune hachiţele pe scena noastră politică.

 

Sursa: nasul.tv