Politrucii și birocrații din cea mai ocultă și nedemocratică structură a UE după ce ne-au luat gazul și petrolul, ne-au tăiat pădurile și ne-au luat ca sclavi, a venit vremea să ne fie luată și ultima fărâmă de demnitate, ultima iluzie a libertății…

Spread the love

Loading

Atitudinea colonialistă a Uniunii Europene față de România

Guvernul și Parlamentul au obligația să anunțe de urgență denunțarea unilaterală a MCV-ului!

Avocatul Dan Chitic se dezlănțuie după Raportul MCV: „Politrucii și birocrații din cea mai ocultă și nedemocratică structura a UE dau asaltul final asupra suveranității României, impunând Parlamentului ce și cum să sau sau să nu legifereze… După ce ne-au luat gazul și petrolul, ne-au tăiat pădurile și ne-au luat că sclavi, a venit vremea să ne fie luată și ultima fărâmă de demnitate, ultima iluzie a libertății și egalității cu celelalte națiuni ale Europei”.

Raportul Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV) aferent anului 2017 și publicat marți, 13 noiembrie 2018, vine să confirme atitudinea colonialistă a Uniunii Europene față de România. Este concluzia ce reiese din reacția avocatului Dan Chitic, din Baroul București, cu privire la conținutul respectivului document.

Avocatul cataloghează Raportul MCV din acest an drept „Diktatul de la Bruxelles” și atrage atenția că acceptarea lui „va însemna capitularea definitivă a României în fața globaliștilor și a marii finanțe”. În aceste condiții, Chitic solicită Guvernului și Parlamentului să denunțe urgent documentul Comisiei Europene.

Nu în ultimul rând, Dan Chitic contrazice acuzațiile formulate în MCV cu privire la corupția din România, avocatul invocând performanțele economice ale țării noastre.

Redăm mesajul publicat de Dan Chitic pe Facebook:

„Diktatul de la Bruxelles, sau cum Politrucii și birocrații din cea mai ocultă și nedemocratică structura a UE dau asaltul final asupra suveranității României, impunând Parlamentului ce și cum să sau sau să nu legifereze.

Acum avem confirmarea faptului că Sistemul, „statul paralel”, este instrumentul de control și opresiune al „federalistilor” din UE, la rândul lor simple instrumente ale corporațiilor și multinaționalelor.

După ce ne-au luat gazul și petrolul, ne-au tăiat pădurile și ne-au luat că sclavi – mâna de lucru ieftină dar calificată -, a venit vremea să ne fie luată și ultima fărâmă de demnitate, ultima iluzie a libertății și egalității cu celelalte națiuni ale Europei.

Acceptatea acestui Diktat va însemna capitularea definitivă a României în față globalistilor și a marii finanțe.

Guvernul și Parlamentul au obligația să anunțe de urgență denunțarea unilaterală a MCV-ului!

Post script: A propos de finanțe… având în vedere creșterea de 7% a economiei României, nu credeți că ar trebui implementat modelul nostru de “corupție” și în vestul “principial” și exportator de corupție și produse cu “calitate variabilă”? Nu de altceva, dar poate vor reuși să ajungă măcar la 1 – 1,5 creștere…”

 

rsa – luju.ro – DIKTATUL DE LA BRUXELLES