Premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu o delegaţie de revoluţionari

Spread the love

Loading

 

 

Plata indemnizaţiilor se va relua în cel mai scurt timp!

guvern 19 martie 2014 1Miercuri 19 martie 2014, la sediul Guvernului României, între orele 1

0 – 11:30, a avut loc o întâlnire între Primul Ministru Victor Ponta şi o delegaţie de revoluţionari. Din partea Guvernului a mai participat Mircea Duşa, Ministrul Apărării Naţionale. Revoluţionarii au fost reprezentaţi de o delegaţie formată din: Adrian Sanda, Petrică Balint, Popescu Constantin, Georgică Simion şi Ioan Staicu. 
S-a ajuns la un acord privind reorganizarea Secretariatului de Stat pentru problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 – SSPR, prin afilierea DEŢINUŢILOR POLITICI DIN ROMÂNIA, care au luptat împotriva comunismului între 1945 – 1989. Noua structură, va fi constituită ca un departament separat şi va fi condusă de un subsecretar de stat.

Premierul a declarat că este de acord cu repunerea în plată cât mai de curând a adevăraţilor revoluţionari. Pentru a urgenta punerea în plată, premierul Victor Ponta vine în sprijinul SSPR-ului cu un grup de juriştii din cadrul Guvernului şi cu Corpul de Control al Primului Ministru.
Primul Ministru Victor Ponta este alături de adevăraţii revoluţionari şi doreşte redobândirea imaginii de revoluţionar câştigată în Decembrie 1989, declarând că sprijină revoluţionarii care au contribuit la victoria Revoluţiei din România.