Presa din România NU mai este românească. Evreii au acaparat mass media din România

Spread the love

Loading

presa din romania

 

Invadarea, colonizarea, exploatarea, prăduirea poporului român se realizează în zilele noastre (printre altele) şi prin “anestezierea creierului” cetățenilor.

Expresia “presa românească” este folosită greşit după părerea mea atunci când este atribuită publicaţiilor din mass media de la noi din ţară care livrează mizerie de prostit publicul românesc în fiecare zi.
Evenimentul zilei, Adevărul, PRO-TV şi alte publicaţii tipărite, online sau posturi TV sunt deţinute de străini. Acestea au programe şi livrează constant informaţii trunchiate menite să manipuleze şi să modifice percepţia românilor.

Prin materialele publicate şi promovate se comportă precum ceea ce sunt: trusturi anti-româneşti. Cum pot fi atunci încadrate în categoria “presa românească”? Doar pentru că titlul publicaţiei şi materialele publicate sunt în limba română înseamnă că acel trust de presă este românesc? Doar pentru că mulţi autori ai articolelor publicate, mulţi redactori, moderatori şi regizori TV au nume româneşti, înseamnă că presa este românească? (menţiune: ştim că evreii îşi schimbă identitatea pentru a fi percepuţi de popoarele în care se infiltrează drept băştinaşi, drept unii de-ai lor – vezi exemplul Raluca Fischer).

Ce înseamnă presă românească? Ce înseamnă românesc? Păi hai să vedem în dexonline:
ROMANÉSC, -Ă, romanești, adj. (Livr.) Care are caracter de român, propriu românului. ♦ Care conține fapte, idei, întâmplări demne de un român.

Se încadrează presa deţinută de străini şi care livrează publicului larg mizerii manipulatorii anti-româneşti în categoria “românesc”? Eu zic că nu. Şi atunci, propun să nu mai folosim expresia greşită “presa românească”, pentru că nu e românească deloc, ci să folosim expresia “presa din România” atunci când ne referim la trusturile de presă (TV, ziare, reviste, posturi radio, site-uri de ştiri online etc) care activează la noi în ţară. Este corect să spunem “presa din România” pentru că într-adevăr activează în România, însă asta nu înseamnă că ar fi proprie nouă românilor, demnă de români sau benefică românilor, ca să fie şi românească. Din contră, este proprie străinilor şi este anti-românească.

Presă românească din păcate nu prea avem – informare cu adevărat românească se mai găseşte ici colo pe site-urile şi blog-urile încă libere.

De ce este presa importantă? Pentru că invadarea, colonizarea, exploatarea, prăduirea unui popor se realizează în zilele noastre (printre altele) şi prin “anestezierea creierului” poporului atacat. Iar această anesteziere (care înseamnă imposibilitatea de a pricepe ce ţi se întâmplă, imposibilitatea de a identifica sursa reală a problemei, imposibilitatea de a identifica şi implementa o soluţie de scăpare) se aplică asupra poporului român (şi celorlalte popoare invadate de mafia internaţională) prin Şcoală şi Mass Media.

Dar chiar este presa din România controlată de străini?
Păi dacă în Germania este (vezi mărturia jurnalistului Udo Ulfkotte), cum credeţi că stă România, a cărei conducere a fost preluată de străini în 1989 şi a fost menţinută în mâinile lor până astăzi…?
Pe Deveghepatriei am găsit o listă interesantă cu străinii evreii care controlează presa din România.
Vă invit să o parcurgeţi şi să vă sustrageţi din a mai urmări aceste publicaţii cu rol de intoxicare informaţională a românilor. Cine încă mai urmăreşte în zilele noastre televizorul pentru informare n-are nicio şansă să priceapă realitatea reală, ci doar cea FALSĂ, livrată de mafia străinilor la TV.
Adevăraţii stăpâni ai presei din România
(14 iulie 2011, sursa: deveghepatriei)
A unsprezecea poruncă a lui Moise : „Să nu uitați să controlați presa”

 

I. Caracatița “Hearst”
William Randolph Hearst faimosul evreu American, care a fondat imperiul său numit Hearst în toată lumea. În România îi spune “Sanoma Hearst Romania SRL” și directorul general este bineînțeles o evreică pe nume Elisabeth Loesberg .

Sursa 1: http://www.jewwatch.com/jew-leaders-pulitzer.html

Sursa 2:http://www.brat.ro/index.php?page=members&table=publisher&id=46

 

Compania Hearst deține următoarele ziare publicații:
Beau Monde
Bucătăria de azi
Casa și grădina
Cosmopolitan
Femeia
Femeia de azi
FHM
Mami
Mămica de azi
Marie Claire
Național Geographic
Sănătatea de azi
Story

II. Caracatița “Ringer”
Michael Ringier împreună cu soția sa Ellen Ringier sunt evrei din Elveția care dețin o caracatiță internațională. Directorul general al “Ringer Romania” este bineînțeles un evreu pe nume Marius Hagger. Numele său de familie Hagger este de origine evreiască și înseamnă “uitat, laș sau străin”.

 

Sursa 1: http://vnnforum.com/showthread.php?p=582155

Sursa 2: http://www.brat.ro/index.php?page=members&table=publisher&id=5

Sursa 3: http://www.mybaby-name.com/baby-name-full-detail/hager/44175/1

Compania evreiască Ringer România deține următoarele publicații:
100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi
100 femei de succes
300 cei mai bogaţi romani
Bolero
Bravo, Bravo Girl
(numai aceste reviste au stricat și au pervertit viața a mii de copii … )
Capital
Compact București
Evenimentul Zilei
Evenimentul Zilei de Duminică
Evenimentul Zilei – ghid TV
Libertatea
Libertatea – Ediția de duminică
Libertatea Integrame
Libertatea pentru femei
Libertatea pentru femei – Horoscop
Libertatea pentru femei – Rețete
Libertatea pentru femei – Totul pentru mama mea
Libertatea Special Sănătate
Libertatea – Supliment Weekend
Lumea Femeilor
Lumea Femeilor Style
TVMania
TV Satelit
Unica
Unica Wedding

 

III. Caracatița „Media Promo Valores”
Hadrian Mateescu . Atat Hadrian Mateescu cât și directorul general al ziarului Click! care este bineînțeles un evreu pe nume Adrian Halpert sunt cunoscuți de către A.N.R. ca fiind evrei încă din 12 Noiembrie 2007 . Numele său de familie Halpert este de origine aşkenazi evreiască.

Sursa 1: http://www.brat.ro/index.php?page=members&table=publisher&id=338

Sursa 2: http://news.ronatvan.com/2007/11/02/exclusive-and-rare-romanian-jews-list/

Sursa 3: http://boards.rootsweb.com/surnames.halpert/9.12/mb.ashx

 

Caracatița evreiască Media Promo Valores deține următoarele:
Adevărul
Adevărul de Seară
Averea
Averea Ghid TV
Click
Click! de Duminică
Click! Ghid TV
Dilema Veche
Dilemateca

IV. Caracatița „Central European Media Enterprises”
Ronald Lauder este un evreu cunoscut și președinte al CME. Această caracatiță evreiască se extinde pe tot cuprinsul Europei Centrale și de Est. Pe 10 Iunie 2007, evreul Ronald Lauder a fost ales președintele Congresului Mondial Evreiesc . Fiica sa, Jane este căsătorită cu un evreu pe nume Kevin Warsh, care este guvernator la Rezerva Federală SUA . Președintele caracatiței evreiești CME din România este evreul Adrian Sarbu .
Sursa 1: http://en.wikipedia.org/wiki/Ronald_S._Lauder

Sursa 2: http://en.wikipedia.org/wiki/World_Jewish_Congress

Sursa 3: http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Warsh

Sursa 4: http://en.wikipedia.org/wiki/Central_European_Media_Enterprises

 

Caracatița evreiască Central European Media Enterprises deține următoarele publicatii:
Acasă
MTV România
Pro Cinema
Pro TV
Pro TV Internaţional
Sport.Ro

 

V. Caracatița „Kohlberg Kravis Roberts”
Această caracatiță evreiască se extinde în toată lumea, în special în SUA și în Europa. Fondatorii și patronii KKR sunt evreii: Jerome Kohlberg, Henry Kravis și George R. Roberts.
Caracatița evreiască KKR deține mai multe sub-companii, printre care: ProSiebenSat.1 Media AG si SBS Broadcasting Group. Cele două sub-companii menționate mai sus dețin urmatoarele posturi TV:

România
Prima TV (este transmis și în Moldova)
Kiss TV (se numea înainte de noiembrie 2006: TV K Lumea)

Și urmatoarele posturi de radio:
România
Kiss FM (înainte îi spunea Radio Contact, disponibil și în Republica Moldova)
Magic FM
One FM

 

VI. Caracatița „News Corporation”
Caracatița News Corporation este una dintre cele mai mari și lacome caracatițe din lume. Această caracatiță mare și grasă este deținută de cripto-evreul Rupert Murdoch, care s-a născut în Australia. Mama sa fiind evreică „filantroapa” Dame Elisabeth Murdoch.
B1TV este deținut în proporție de 12,5% de caracatița News Corporation. Cine deține restul de 87,5% rămâne sub semnul întrebării încă. Este posibil să fie un român, un străin european sau poate cine știe, tot un evreu. Momentan rămâne sub semnul întrebării.
News Outdoor Group este o subcompanie a companiei evreiești News Corporation care se ocupă cu publicitatea outdoor (bannere sau panouri mari prin orașe sau în afara lor).

 

Alte companii deținute și conduse de evrei:
Bine! pentru mine (revistă)
Peter Jansen este directorul revistei, numele său de familie Jansen este de origine evreiască și înseamnă “mareția lui Dumnezeu”.
Sursa 1:
http://baby-names.familyeducation.com/name-meaning/jansen

Slab sau Gras (revistă)
Otilia Ostrotki este directorul general al revistei, numele său de familie Ostrotki derivă din numele aşkenazi evrei Ostrowski.
Sursa 1: http://www.ancestry.com/facts/Ostrowski-family-history.ashx

Cateva detalii despre numele evreiesti
Unele nume evreiești au sufixul BERG, STEIN sau WITZ. Majoritatea lumii ar tinde să creadă că persoanele care poartă aceste sufixe în nume sunt de origine germană, dar nu sunt, ei sunt de origine evreiască. Sunt multe cazuri în care chiar și persoanele cu SKI, TKI sau MAN ca sufix sunt evrei. Cei cu MAN au de regulă un prefix de genul “Silver”, “Gold” sau “Bright”, formând “Silverman”, “Goldman” sau “Brightman”, dar desigur se poate aplica și orice alt cuvant înaintea sufixului MAN.

{gallery}presaromaneascaevreiasca{/gallery}

Despre evreii care deţin controlul media la nivel global găsiţi detalii pe net.

Vezi şi articolele astea:
– Exercițiu de voință – NU citiți știrile/mizeria de la Yahoo News!

– Listă cu cele mai toxice surse de informare din România. Radio, TV, Filme, Ziare, Site-uri (edu);

– Cine sunt criminalii in razboiul Israel – Palestina / Fâșia Gaza? Nu va lasati pacaliti de mass media mincinoasa detinuta de straini! Confesiunile unor evrei sionisti israeliti (nom);

– Evrei în structurile de decizie ale Statului Român din 1944 până în 1989 și după;

– Cine a adus RĂUL în România după 1989? Detalii Silviu Brucan, Petre Roman si originea suferintelor poporului român (nom);

– Ce “invatam” de la televizor. Programe si emisiuni TV care distrug mental popoarele lumii. Televiziunea – metoda eficienta de manipulare si distrugere a creierului uman (nom);

Sursa: ceicunoi.wordpress.com
Sursa foto: foaienationala.ro, in-cuiul-catarii.info, cuvintecelebre.ro, baselandia.wordpress.com, onouaatitudine.blogspot.com