PREVIZIUNILE VANGĂI SE ADEVERESC

Spread the love

Loading

 

Autor: Nelu Ioan Roșca

Vanga este celebra clarvăzătoare bulgară, al cărei dar s-a manifestat după ce a orbit la vârsta de 12 ani. A făcut afirmații senzaționale despre destinul întregii lumi și la aproape 20 de ani după moartea ei, aceste previziuni continuă să se adeverească! Pentru cei care nu cred în abilitatea unică a Vangăi, e suficient să își amintească profețiile ei adevărate despre al Doilea Război Mondial, încercarea de a-l ucide pe Indira Gandhi, accidentul submarinului „Kursk”, atacul terorist în Statele Unite, care s-a încheiat cu prăbușirea turnurilor gemene etc. E greu de crezut, dar totul s-a întâmplat exact așa cum a prezis mediumul.

Războiul din Ucraina. În mod surprinzător, mediumul a avut dreptate și în privința viitorului Ucrainei! Ea a prezis în 1986 că va fi divizată în două părți, ale căror autorități vor aspira către lucruri complet diferite. De asemenea, ea a menționat că vor rezulta un război civil și o criză în țară.

Răspândirea epidemiei. Să ne amintim, Vanga a prezis un pericol pentru întreaga umanitate venit de la o boală groaznică, ce va deveni o epidemie pentru întreaga planetă?! „Sute de oameni sunt infectați în fiecare minut, iar numărul victimelor va fi greu de contorizat” – a spus ea în secolul trecut. Iar în secolul XXI, am aflat despre virusul groaznic Ebola.

Bubuitul Pământului. Nu veți crede, dar profeta a spus adevărul și despre numărul mare de dezastre naturale din 2015. Gândiți-vă la cutremurul din Nepal, inundațiile din Tibilisi, căldura anormală din India și Pakistan și multe alte dezastre naturale care au revendicat mii de vieți…

Al Treilea Război Mondial este inevitabil. Deci, ce ne așteaptă în viitorul apropiat? Ce ne-a avertizat clarvăzătoarea? Nimeni nu vrea să creadă aceste cuvinte, dar ea a confirmat că al Treilea Război Mondial este inevitabil pentru omenire. În câteva locuri de pe pământ, se folosesc arme chimice și chiar nucleare. Până în 2025, doar 15% din populația lumii va supraviețui.

Potopul nu este un mit. Conform marii Vanga, o explozie nucleară va inversa axa Pământului, provocând cataclisme globale și potopirea lumii. Continentul american va suferi în mod special din această cauză. Dar în final, întreaga lume va ajunge sub ape, rămânând la suprafață doar o parte din Europa și Siberia.

Cancerul este aproape curabil. Printre previziunile Vangăi, unele sunt foarte optimiste. De exemplu, o descoperire uimitoare pentru întreaga omenire vor fi medicamentele împotriva cancerului. Asta se va întâmpla până în 2019. „Ziua va veni când cancerul va fi încătușat în «lanțuri de fier»” – a profețit clarvăzătoarea. Oamenii de știință au confirmat că medicamentele anti-cancer vor conține foarte mult fier. Impresionant, nu-i așa?

Crize și revoluții. Ce se întâmplă acum în lumea modernă a fost cunoscut dinainte de clarvăzătoare! De exemplu, ea a avertizat despre valurile revoluționare din Orientul Mijlociu, iar apoi le-am văzut în Siria, Libia, Egipt și Arabia Saudită. Vanga a spus destul de clar că va exista criza financiară globală și iată că azi suntem martorii săi.

Sursa: silverofbeauty.com