Primăria Municipiului Timișoara invită copiii la concurs

Spread the love

Loading

Concursul inedit ”Festivalul copiilor” a fost lansat, ieri, de primăria municipiului Timișoara. Invitația participării a fost lansată tuturor etniilor din România și Republica Moldova, dar și comunităților de români din Diaspora. Astfel, ei vor putea participa online cu muzică specifică. Chiar de ziua copilului, pe 1 iunie 2020, se vor ajunța câștigătorii.

Se vor acorda diplome corespunzătoare punctajelor obţinute, cei mai buni urmând să fie invitaţi în spectacolul de gală pe care Primăria Timişoara îl va organiza la o dată ulterioară derulării concursului. Lucrările de la secţiunea arte vizuale vor fi promovate în cadrul expoziţiilor organizate de către municipalitate. De asemenea, cele mai bune prestaţii se vor regăsi ulterior şi pe celelalte pagini de promovare ale primăriei şi ale Casei de Cultură a Municipiului Timişoara. Se vor acordă şi premii de popularitate, în funcţie de impactul acestor postări în mediul online, informează Primăria Timişoara.

Jurizarea se va face în funcţie de categorii, cu excepţia grupurilor instrumentale.

Cei dornici să participe la acest concurs pot consulta mai întâi regulamentul disponibil pe pagina Evenimente Primăria Timişoara, după care se vor putea înscrie şi vor posta, până la data de 20 mai, într-unul din cele trei grupuri indicate în regulament, în funcţie de actul artistic (interpretare solişti vocali şi instrumentişti folclor, solişti muzică uşoară, band, dans, pictură, grafică-desen), informează agerpres.ro.

 

Tagged: