Primul pas spre afacerea ta! Finalizeaza inscrierea in proiectul „Atelierul de business” (Cod MySmis 142100) Ne pare bine de cunostiință, viitorule antreprenor!

Spread the love

Loading

În cadrul proiectului „Atelierul de business” (Proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman, cod MySmis 142100) ai șansa de a primi finanțare pentru afacerea mult visată. Ținând cont de aceasta, uite ce trebuie sa faci in continuare pentru a beneficia de oportunitățile pe care ti le ofera proiectul:

1. Acceseaza urm[torul link
https://drive.google.com/drive/folders/1tNwF1gbycTsp5ZUnQ3azYrQuB1sawm5d?usp=sharing
în care vei găsi regulamentul de înscriere și formularele necesare a fi completate. Pe lângă acestea, vom mai avea nevoie de la tine de:
• Adeverința de la facultate care să ateste calitatea ta de student conform cerințelor impuse de proiect;
• Buletinul/ Cartea de Identitate scanată;
• Certificatul de naștere scanat;
• Certificatul de căsătorie (daca este cazul) scanat.

2. Completeaza datele din formularul de la urmatorul link
https://forms.gle/1UaavD7Vhreckgd66
și încarcă documentele solicitate

3. Dacă îndeplinești toate conditiile de eligibilitate solicitate vei deveni oficial participant în cadrul proiectului „Atelierului de business”! Ce înseamnă asta?

o Că vei beneficia GRATUIT de o testare antreprenorială cu ajutorul unui instrument online, împreună cu o interpretare individuală avansată a abilităților tale antreprenoriale;
o Că vei beneficia GRATUIT de un curs de „Competențe antreprenoriale” acreditat ANC în care vei fundamenta conceptul de Plan de afaceri și cum trebuie gestionată o afacere la început de drum;
o Că vei putea depune Planul de afaceri în cadrul unui concurs de planuri de afaceri, în urma căruia, dacă te vei încadra printre câștigători, vei putea obține o finanțare NERAMBURSABILĂ de până la 60.000 € pentru a-ți pune în practică ideea de afaceri. Totodată, vei beneficia de tutorat în cadrul unui stagiu de practică într-o firmă similară cu a ta și de consiliere antreprenorială avansată.

Dacă ai nelămuriri nu uita că ne poți contacta și te vom ajuta cu drag!

Robert Pascale
0743.139.378
robert.pascale@bestsmart.ro

Tagged: