Prințul Charles a UCIS-o pe Diana! De necrezut! Declarație ȘOCANTĂ făcută chiar de REGINA Elisabeta

Spread the love

Loading

La 18 ani de la moartea regretatei prințese Diana, revista americană Globe publică pe copertă o declarație șocantă făcută chiar de regina Elisabeta A II-a. Aceasta își acuză fiul de moartea lui Lady Di.

 

ladi a fost ucisa de charles„Charles a ucis-o pe Diana. El a ordonat ca uciderea ei să pară un accident”, titrează pe copertă publicația confesiunea uluitoară a Suveranei.

 

Lady DI și iubitul ei Dodi Fayed au fost uciși într-un accident de mașină în Paris, în timp ce erau urmăriți de paparazzi.

Însă se pare că Elisabeta a II-a a decis, în sfârșit, să facă lumină în cazul dispariției subite a prințesei din această lume, după ani întregi, în care au apărut numeroase teorii conspiraționale despre moartea prințesei inimilor ce acuzau chiar și casa regală. Unii dintre fanii regretatei prințese au crezut la un moment dat că aceasta ar fi fost însărcinată cu iubitul ei, Dodi, iar din acest motiv membrii familiei regale au luat atitudine pentru că nu-și doreau ca ea să aibă un copil care să nu aibă sânge regal. În plus, jurnaliștii american susțin că regina va dezvălui chiar și motivul pentru care fiul ei a decis să recurgă la uciderea mamei fiilor lui.

Sursa: libertatea.ro