PROBLEMELE CAUZATE DE CĂDERILE MASIVE DE ZAPADĂ ÎN MUNICIPIUL LUGOJ PE CALE DE A FI REZOLVATE

Spread the love

Loading

Primăria Municipiului Lugoj anunță populația că în urma solicitării noastre,  la  Lugoj a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. La ședință au participat, pe lângă reprezentanții municipiului Lugoj, Prefectul Județului Timiș – doamna Eva Georgeta Andreaș,  Președintele Consiliului Județean Timiș – domnul Călin Dobra, precum și Comandantul Poliției Județene, Comandantul Jandarmeriei, Comandantul ISU Banat, directorii generali ENEL Distribuție Banat cât și directorul general pentru Romania al societății ENEL.

Primarul Municipiului Lugoj a prezentat situația gravă în care se află orașul nostru din punct de vedere al alimentării cu energie electrică ca urmare a unor defecte grave pe ambele linii de 110 KV. 

În urma demersurilor și măsurilor stabilite, la ora 14:31, Lugojul a fost realimentat cu energie electrică pe una din liniile de 110 KV iar la ora 15:00, 85% din teritoriul Lugojului era alimentat cu energie electrică, urmând ca până la ora 19:00 orașul să fie racordat în totalitate și viața să se desfășoare în condiții de normalitate.

Ne cerem scuze lugojenilor în numele conducerii ENEL Romania pentru depistarea și remedierea cu mare greutate a avariilor situate la câțiva zeci de km de Lugoj. 

Informăm populația că în cel mai scurt timp vom reveni la o situație normală, atât în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică și alimentarea cu apă dar și cu deszăpezirea în totalitate a drumurilor greu accesibile din câteva cartiere ale orașului.

 

prof. ing. Francisc Boldea

Primarul Municipiului Lugoj