Profeţii teribile pentru anul 2013

Spread the love

Loading

profetiiPROFEŢIA lui RASPUTIN pentru 2013

Grigori Rasputin, supranumit „calugărul diavolului”, a făcut mai multe profeţii, iar unele dintre ele chiar s-au îndeplinit. Celebrul rus a avut o profeţie şi pentru anul 2013, cand a prezis că va avea loc Apocalipsa, sfârşitul lumii. Acest lucru ar trebui să se întample pe data de 23 august 2013, când  un foc va veni din cer şi toată lumea va arde. Nicio fiinţă nu va rămâne în viaţă. După acest episod, pământul ar urma să fie un loc gol, pustiit.

Printre profeţiile făcute de Rasputin se numără revoluţia bolşevică, asasinarea ţarului, aselenizarea, dar şi dispariţia comunismului.

Previziuni ŞOCANTE pentru anul 2013

Economistul şef al băncii daneze,Saxo Bank, Steen Jakobsen, a făcut publică lista cu previziunile pentru anul 2013, informeaza efemeride.ro

1. Războiul între generaţii

Această luptă există de când lumea şi pământul, însă anul 2013 va deschide noi orizonturi ale acestor disensiuni. Datoriile şi deficitele ţărilor cu economie dezvoltată sunt la niveluri nemaiîntâlnite de la cel de-Al Doilea Război Mondial. Economistul este de părere că nu ne vom lupta în tranşee, dar cu siguranţă că omenirea este predispusă luptelor de stradă. Tinerii nu vor mai avea un venit constant şi nici locuri de muncă, iar generaţia mai în vârstă de acum va controla întreaga situaţie. Această generaţie uită că tinerii din ziua de astăzi vor fi cei care o să le susţină bătrâneţile senile.

2. Piaţa liberă va dispărea

Politicile actuale ale economiei libere nu sunt altceva decât politici mascate ale totalitarismului. Cel mai bun este exemplul scăderii preţului barilului de petrol şi menţinerea sa la acest nivel mai mult decât forţat. Acest fapt se datorează noilor tehnologii de exploatare şi este mai mult decât convenabil pentru SUA, în timp ce tarile OPEC şi Rusia nu au curaj să reacţioneze, din dorinţa de a nu scădea producţia. În acest fel se speră încasarea unor sume destul de mari care să acopere cheltuielile. Când îşi vor da seama ţările OPEC şi Rusia despre ceea ce această politică ascunde va fi prea târziu. Astfel, piaţa liberă nu mai este liberă ci o piaţă controlată de măsuri totalitariste.

3. Creşterea preţului aurului

Anul 2013 este un punct de cotitură în creşterea preţului aurului. Se preconizează creşteri de până la 1200 dolari pe uncie din cauza încetinirii achiziţiilor operate de India şi China.

4. Europa, butoiul cu pulbere care va exploda

Situaţia Grecei este una clară, iar dacă va ieşi din zona euro atunci vom asista la un transfer de capital spre Elveţia, ceea ce va însemna o creştere masivă a francului elveţian care va depăşi euro. Mai nou şi Spania se află într-o situaţie dramatică, înregistrând un şomaj ce depăşeşte cota de 25% , iar creşterea costurilor de finanţare ar putea să depăşească pragul alarmant de 10%. În acest context, Catalonia îşi manifestă dorinţa de independenţă. Ce va urma? Cu siguranţă că 2013 va aduce multe evenimente sociale şi politice.

5. Aprecierea yenului şi efectele devastatoare

Japonia se află într-o situaţie critică pentru că tensiunile politice şi pierderea optimismului la nivel mondial ar putea determina aprecierea puternică a yenului, ceea ce ar crea efecte devastatoare la nivel local şi global.

Marii producători japonezi de electronice Sony, Panasonic şi Sharp vor fi condamnaţi la naţionalizare, ceea ce ar însemna că rivalii sud-coreeni, în frunte cu Samsung, vor câştiga un război economic început cu mult timp în urmă.

TERIBILELE PROFEŢII ale lui NOSTRADAMUS pentru 2013

Profeţiile lui Nostradamus nu ocolesc anul 2013. Nostradamus s-a născut în Saint Rémy de Provence, în sudul Franţei, pe 14 decembrie 1503 şi a fost un faimos medic, cabalist şi farmacist francez, celebritatea sa datorându-se lucrării „Les Propheties”, a cărei primă ediţie a apărut în 1555. Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene.

Potrivit site-ului nostradamus-predictions.org, lui Nostradamus îi aparţin 6338 de profeţii, dintre care multe nu s-au îndeplinit atunci când fuseseră prezise. Profeţiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei şi acoperă o perioadă care ajunge până în anul 3797. Nu se cunoaşte secretul prezicerilor sale.

În profeţiile sale, Nostradamus susţine că până în 2016 toţi oamenii vor muri, iar în Europa va apărea un „arc satanic al furiei”, o maşină a timpului, acest „arc satanic” putând fi Marele Accelerator de Particule de la Geneva (Large Hadron Collider-LHC) sau rachetele balistice.

Potrivit lui Nostradamus, în perioada 2012 – 2013 va avea loc Al Treilea Război Mondial, iar înainte de acesta vor fi asasinaţi patru şefi de stat.

România, ocolită de Apocalipsă?
 

 

 

Ce a prezis un profet indian despre ţara noastră, în urmă cu un secol

Un profet indian pe nume Sundar Singh a spus în urmă cu un secol că România va deveni cel mai important centru spiritual al omenirii la sfârşitul lumii, iar noul Ierusalim va deveni nimeni altul decât oraşul Bucureşti.

„În acele timpuri de mari schimbări, un sfert din omenire va dispărea fulgerător, iar după aceasta, la a doua încercare, din cei rămaşi în viaţă şi îngroziţi se vor suprima încă aproape un sfert, restul se vor orienta trup şi suflet către Dumnezeu – de la cel aflat la sânul mamei şi până la cel mai îndârjit tiran ce păşeşte pe scoarţa pământului. România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind, în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul Nou Cannan, iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc. Polul spiritual al planetei, Bucureştiul va fi aproape în întregime reconstruit, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 kilometri în diametru şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil Nou Ierusalim pământesc”, spunea Singh.

„… România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală, ce o va face să se înfăţişeze ca un veritabil model de urmat întregii umanităţi… spusele mele nu trebuie să vă determine a mă considera un fanatic, simpatizant al românilor, ce îşi imaginează himerice plăsmuiri, căci cea care mi-a inspirat aceste profeţii, fără putinţă de tăgadă, este Prea Sfânta Născătoare a lui Iisus şi reamintesc că, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Domnului şi apoi marile puteri cereşti, la toate acestea mai adăugându-se şi majoritatea sfinţilor din cer…”

În cele din urmă, „toţi duşmanii României vor îngenunchea la hotarele acestei ţări şi… vor recunoaşte mi­siunea ei spirituală… În urma bulversantelor schimbări planetare şi al unui război cumplit vor rămâne trei categorii: morţii, cei răniţi… şi supravieţuitorii neatinşi. Crime, lepră, holeră şi multe alte boli înspăimân­tătoare, printre care câteva complet noi, necunoscute înainte, vor bântui scoarţa Pământului fiare sălbatice se vor năpusti asupra oraşelor şi satelor, atacând oamenii. Cu toţii se vor convinge atunci că nu există religia Adevărului, realizând că doar cu­noaşterea Adevărului îi eliberează, făcându-i să se integreze în Absolutul Divin. Pentru a deveni Una cu Dumnezeirea…, tot atunci va veni vremea apariţiei acelor oameni puri, înzestraţi cu extraordinare haruri divine, despre care s-a vorbit în urmă cu aproape 2.000 de ani”.

Sundar Singh ar fi murit în anul 1929, la vârsta de 40 de ani.

Începând cu anul 1920, Sundar Singh a devenit un nume cunoscut atât în Orient, cât şi în Occident. A predicat creştinismul, fiind considerat sfânt, în Ceylon, Birmania, China, Japonia, America, Australia şi Europa. A străbătut din nou Tibetul, propovăduind religia creştină, până în 1929, an când se considera că Sundar Singh a dispărut fără urmă, undeva în Himalaya. Alte surse susţin că nu a mai fost văzut din anul 1933.

Cel mai mare PROFET al omenirii

 
Omul care a văzut trecutul, viitorul şi SFÂRŞITUL LUMII

Edgar Cayce este considerat cel mai celebru profet care a avut predicţii şi profeţii despre anul 2012, precum şi numeroase informaţii despre modificările Pământului care se vor produce în data de 21 decembrie 2012.

Acesta s-a nascut în anul 1877, într-o familie de fermieri săraci din statul Kentucky. La vârsta de şapte ani, Edgar începe să le povestească părinţilor săi despre viziunile ciudate pe care le are şi depre capacitatea sa de a intra în legatură cu persoanele decedate de curând. Părinţii, preocupati mai mult de starea de sărăcie a familiei, îl sfătuiesc să citească Biblia, lucu care Edgar îl va face pentru tot restul vieţii.

Edgar nu a vorbit doar de 2012. El a descoperit o multime de leacuri, inclusiv cure pentru boli fizice cu substanţe naturale.

Profetiile sale au atras atenţia multor oameni şi cercetători. În unul din ”somnul” sau impus, acesta a văzut capitole importante cu care s-a confruntat umanitatea, cum ar fi marea criză economică de la sfârşitul anilor ’20, al Doilea Război Mondial şi chiar moartea a doi presedinţi, în jurul anului 1950. Aşa că, în anul 1945 preşedintele Roosevelt a murit iar în anul 1963, cel de-al doilea preşedinte, Kennedy, moare asasinat.

Acesta a mai prezis că, omenirea va fi martora unor catastrofe terestre soldate cu distrugerea unor părti imense din planetă. Al gen de schimbari, cauzate poate de schimbarea polului magnetic al Pământului, va afecta întrega planetă şi a mai vorbit şi despre schimbările climatice cu zeci de ani înainte ca oamenii de stiinţă să abordeze acesată problemă.

În anul 1936, Edgar a prezis că Atlantida, continentul scufundat, va reveni la suprafaţă, iar ”primele semne vor deveni vizibile în apropiere de Bahamas”. 32 de ani mai târziu, un pilot american a descoperit un drum pietruit la 2 km de zona menţionată. Mai mulţi savanţi consideră descoperirea ca fiind o parte din Atlantida.

Previziunile sale legate de viitor şi trecut au avut o gama variată, precum: ” New York-ul va fi atacat, China se va converti la creştinism şi că în anul 1933 lumea se va redresa din punct de vedere economic (ieşirea din Marea Criză Economică).

La data de 1 ianuarie 1945, Edgar făcea o ultimă declaraţie, cea prin care îşi anunţa moartea. Două zile mai târziu, profetul se stingea din viaţă, lăsând în urmă zeci de volume cu însemnări şi previziuni pe care le realizase în timpul vieţii.
Sursa: jurnalul.ro