Proiectul de nou mandat al lui Johannis: Vreau o Românie nor-ma-lă din care să dispară un partid – recte PSD. Ca să dispară un partid, trebuie să dispară și votanții lui. Ăsta e discurs de comandant de lagăr de concentrare

Spread the love

Loading

Publicistul Iulian Capsali îi aduce critici extreme lui Klaus Iohannis care în discursul după anunțarea rezultatelor alegferilor a lansat un atac dur la adresa PSD. Președintele s-a arătat nemulțumit că PSD înca este pe scena politică și nu a dispărut complet. Capsali scrie că asta e discurs de comandant de lagăr de concentrare, nu de președinte al unui stat civilizat!”Proiectul de nou mandat al lui Johannis, ce l-a glăsuit ieri la ora 21: o Românie nor-ma-lă din care să dispară un partid – recte PSD. Ca să dispară un partid, trebuie să dispară și votanții lui. Ăsta e discurs de comandant de lagăr de concentrare, nu de președinte al unui stat civilizat! Retardis duce mai departe politica de fana tizare a electoratului, care i-a ținut loc de ORICE ALT PROIECT POLITIC INTERN ȘI EXTERN în cei 5 ani în care a stat cu bucile plinuțe pe scaunul de la Cotroceni sau în avioanele private.
Siguranța lui este că și-a câștigat deja al doilea mandat, deși nu a participat la nicio dezbatere electorală sau la un interviu cu un jurnalist independent, care să-l întrebe asupra activității lui în cei cinci ani și care s-au scurs precum apa în nisipul de la Miami. Eu cred că abia acum îi țâțâie popoul sublim acestei nulități agresive, pentru că votul în al doilea tur se va reseta.
Mai ales când proprii lui votanți vor constata ori că fuge ca un păduche gonflat de o confruntare cu „proasta” de Dăncilă, ori că, în cazul în care va accepta o dezbatere, toată lumea încă vrăjită de propagandă va observa cât este de arogant, rudimentar și imbecil. În plus, electoratul USR, cât o fi el de fanatizat, poate să-i facă bucata gautlaiterului tălâmb, trezit de dușul rece în urma dezvăluirilor făcute de Rise Project (partener Sistem) alesului lor, exact înainte de primul tur.
Naivitatea politică a useriștilor, care l-au și ajutat pe Johannis să-și consolideze poziția prin debarcarea guvernului Dăncilă, cred că se va transforma într-un bumerang în al doilea tur. Trimiteți-l pe Johannis la Sibiu, acolo unde turpidul îngâmfat și-a blocat postul de profesor la liceul german de acum 20 de ani, obligându-și colegii la un provizorat sine die!
Trimiteți-l acasă la nevastă, ca să nu mai facă naveta blocând circulația de două ori pe săptămână pe Valea Oltului, atunci când nu e în vacanță! Hai că se poate, cu puțin talent! 🤯🙂😎”, a scris Iulian Capsali.