Proiectul de reabilitare a Cinematografului „Bela Lugosi” participă la un concurs internațional

Spread the love

Loading

Proiectul de reabilitare a Cinematografului „Bela Lugosi”

participă la concursul de proiecteInAVation Awards 2015

Proiectul cinematografului la un concurs internationalProiectul de reabilitare a Cinematografului Victoria din Lugoj a fost înscris de firma constructoare, AVITECH pentru a participa la concursul internaţional de proiecte audio-video InAVation Awards 2015, organizat de prestigioasa publicaţie InAVate. Proiectul Bela Lugosi Cinema a fost înscris în cadrul categoriei Leisure & Entertainment Facility.

Soluţiile audio-video implementate prin intermediul sistemelor cu care este dotat cinematograful lugojeanau un nivel tehnologic ridicat şi respectă cele mai înalte standarde internaţionale, fapt care conferă proiectului şanse reale în cadrul acestui concurs prestigios. Proiectele înscrise în concurs sunt evaluate de un juriu international de experţi, care va desemna un număr de finalişti pentru fiecare categorie a concursului.

Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii care se va desfăşura în data de 10 februarie 2015, cu ocazia târgului Integrated Systems Europe, care va avea loc la Amsterdam.