Proiectul “happy Monday”

Spread the love

Loading

happymonday_01Unele dintre cele mai avatajoase oferte turistice de pe piaţă aduse la un loc de câţiva bloggeri de turism din Timişoara

Cea mai activă comunitate de pasionaţi de turism din ţară (ghiduri-turistice.info) lansează un proiect unic în online-ul românesc, prin care vizează să obţină cele mai mici preţuri de pe piaţă pentru concedii.

Românii iubitori de călătorii au găsit o soluţie care să vină cu beneficii pentru toate părţile: agenţiile de turism îşi vând ofertele la cele mai mici preţuri, într-o comunitate de 80.000 persoane pasionate de călătorii, iar cele 80.000 de persoane cu bagajele mereu pregătite pentru călătorit, au de ales dintre cele mai ieftine oferte de pe piaţă.

“Proiectul happy monday nu a fost ceva programat. Ne-am adunat în mai puţin de un an peste 80.000 de oameni pe Facebook, toţi cu aceeaşi pasiune: călătoritul. 80.000 de oameni care adoră să călătorească, să exploreze locuri cunoscute sau mai puţin cunoscute, dornici să-şi împartăşească experienţele, să povesteasacă despre concediile lor, să recomande locuri, să le prezinte în imagini etc. Când am realizat lucrul acesta am zis că merităm să facem ceva pentru noi şi aşa a luat viaţă ideea care poartă numele de happy monday”, povesteşte George Damian, unul dintre coordonatorii proiectului happy monday.

Proiectul happy monday va fi lansat săptămâna viitoare, în 25 Februarie 2013 şi va funcţiona după următoarea structură:

În fiecare zi de luni, începând cu ora 08:00, până la ora 23:00, toţi cei care doresc să exploreze lumea la cele mai mici preţuri pot alege una din cele 12 oferte propuse. Condiţia ca o ofertă să fie happy monday este să aibă un preţ mai mic decât în agenţia de turism.

Proiectul happy monday este coordonat de echipa blogului de călătorii ghiduri-turistice.info, cu sprijinul a celor peste 80.000 de prieteni de pe Facebook, împreună cu care formează cea mai activă comunitate de oameni iubitori de călătorii din România.

{gallery}turism{/gallery}

Pentru mai multe informaţii puteţi contacta coordonatorul proiectului:

Florin Gabor
Coordonator proiect happy monday
Telefon: 0735.215.991
E-mail: florin@ghiduri-turistice.info sau contact@happymonday.ro