Protestanții în marea lor majoritate sunt MERCENARI angajați de cine are interes politic. Să ne mire faptul că președintele Klaus Iohannis și PNL – PDL susține demersul antidemocratic!?

Spread the love

Loading

”Manifestanții sunt de două feluri: cu agende politice și sincer preocupați de soarta justiției. Primii sunt ceva mai bine informați, dar manipulează la greu, de asta vedem mulți mercenari GOLD în fruntea luptei pentru justiție, serviciile lor au fost achiziționate de cine are interes politic, iar ceilalți nu au nicio idee, deși instinctul lor că unii trec legi în interes propriu e just.

Și acum, pe site-ul ”Corupția ucide”, oamenii sunt chemați la manifestație contra CCR alături de Parlament, pe 20 ianuarie, deși CCR a judecat corect în general și numai ei ne pot scoate din situația asta. Dacă CCR era politizat, nu se luat toate deciziile care nu convin unora cu un singur vot contra, iar Daniel Morar, omul care a făcut DNA, vota mereu cu majoritatea… Nu e bine, când nu știi nici legi de la noi, nici din alte țări, când nu faci deosebirea dintre Daniel Morar și Mălin Bot, astfel că poți crede că primul e un corupt și al doilea un apostol al integrității să fii așa de categoric”, a spus Alina Mungiu Pippidi, într-un interviu acordat TVR.

SURSA – Alina Mungiu Pippidi dă LOVITURA protestatarilor: ‘Mercenari Gold, care manipulează la greu…’