PSD, ieșire explozivă: PNL joacă viața românilor la loterie

Spread the love

Loading

Social democrații spun că președintele Klaus Iohannis și Guvernul au calculat greșit felul în care se va termina starea de urgență. Va fi un vid legislativ de 3 zile până când se intră în starea de alertă, iar, în opinia PSD, Iohannis și Guvernul nu vorbesc despre această greșeală comisă din prostie și cinism electoral. Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, text

”Președintele Iohannis trebuie să recunoască eșecul său și al Guvernului Său în a calcula corect calendarul ieșirii din starea de urgență și să își asume #răspunderea, indiferent care ar fi potențialele costuri de imagine.

Măsura, nedorită de nimeni, a prelungirii stării de urgență pentru trei zile, evocată de unele voci publice de dreapta, este practic recunoașterea publică a #haosului administrativ produs de actuala guvernare.

A nu recunoaște nimic și a evita subiectul celor #trei zile rămase descoperite, așa cum a facut președintele ieri, este și mai grav. Arată clar că Iohannis și PNL au ajuns să joace la loterie viețile românilor. Din prostie și cinism electoral!”, spune PSD

https://web.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/photos/a.333738986771222/1991326494345788/?type=3&theater

 

 

Președintele Iohannis trebuie să recunoască eșecul său și al Guvernului Său în a calcula corect calendarul ieșirii din starea de urgență și să își asume #răspunderea, indiferent care ar fi potențialele costuri de imagine.

Măsura, nedorită de nimeni, a prelungirii stării de urgență pentru trei zile, evocată de unele voci publice de dreapta, este practic recunoașterea publică a #haosului administrativ produs de actuala guvernare.

A nu recunoaște nimic și a evita subiectul celor #trei zile rămase descoperite, așa cum a facut președintele ieri, este și mai grav. Arată clar că Iohannis și PNL au ajuns să joace la loterie viețile românilor. Din prostie și cinism electoral!

Tagged: