PSEUDO RECLAME

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul ICHIM

Acum ceva vreme scriam despre o reclamă cretina, ce a rulat destul de mult pe la televiziuni și care implica o actrița mult prea mare, ce nu merită o astfel de rușine.

Nu sunt paranoic să cred că am influențat ceva cu scrisul meu, mă bucură însă, că sunt prin țara asta, mult mai mulți oameni ce gândesc similar și-n mod sigur au făcut să dispară rușinea aia.

Respectiva actrița apare acum într-o altă reclamă  cu băiatul, iar scenariul și dialogul sunt fără discuție,  apropiate de realitate.

De fapt, doream să scriu despre o altă reclamă complet tâmpită, văzută de mine astăzi pe la B1 TV, ce a durat minute multe.

Acolo în reclamă aia se făcea vorbire despre o alifie genială, pe care dacă o dai în anumite zone mai gogonate adipos, își va face efectul spectaculos, în 30 de minute.

Ea chipurile produce un fel de refrigerare la țesutul adipos de dedesubt, acesta se zgribulește și se cară din loc, ducându-se nu se știe unde, rămânând cu centimetri lipsă în talie. Genialitatea problemei este că tu vei fi „silfid” cam cu o măsură-n două săptămâni, asta chit că n-ai ținut regim sau n-ai alergat la greu.

Mai concret, bagi în tine ca de obicei, ca spartul, nu-ți mișți fundul de loc de pe canapele, dai cu crema pe talie și slăbești.

Reclama era totală, la tăliuța ta de peste 100 de cm, la juma de ora după vaselinare, descoperi că te-ai suplizat 1 cm. Dacă te dai cu crema pe caltaboși și-ți propui o trânta, după ce te cremuiesti, în juma de ora partenerul va fi șocat de sexualitatea nudă pe care o afișezi, având lipsa 1 cm în talie.

Problema este că sunt destul de mulți idioți ce cred mizeriile astea, care de fapt îngrașă conturile pseudoexpertilor .

Tagged: