Putin stă și apucă strâns mobila pentru a-și atenua durerea cronică și făcea tratament pentru cancer când a invadat Ucraina – dar NU este bolnav în stadiu terminal, spun serviciile de informații daneze

Spread the love

Loading

Agentul serviciului de informații danez FE susține că Putin a fost diagnosticat cu cancer.

Ei spun că este posibil ca tratamentul lui hormonal să-i fi afectat luarea deciziilor.
Putin are, de asemenea, dureri cronice, motiv pentru care caută sprijin, susțin ei.

Vladimir Putin urma un tratament hormonal pentru cancer când a invadat Ucraina, ceea ce poate să-i fi întunecat judecata, susțin serviciile de informații daneze.
Un agent al Serviciului Danez de Informații pentru Apărare FE, numit doar Joakim, a declarat că tiranul rus suferă și de dureri cronice, ceea ce explică de ce a fost văzut pe tot parcursul războiului strângând strâns mesele și scaunele pentru sprijin.
Oficialul, care conduce strângerea de informații a Danemarcei despre Putin, a spus că diagnosticul de cancer al bărbatului de 70 de ani nu este terminal, dar că medicamentele prescrise de acesta i-ar fi creat „deliruri de grandoare”.
El a declarat pentru publicația germană de știri Berlingske : „Aceasta este durere cronică de care suferă de ceva timp.

De aceea tinde să stea și să apuce lucrurile strâns. Este pentru a calma durerea. În plus, serviciile secrete consideră că președintelui rus i s-au administrat medicamente puternice pentru a anula durerea, care poate fi rezultatul unei căderi sau a unei răni sportive.
Putin a fost afectat de zvonuri despre sănătatea sa proastă pe tot parcursul anului 2022, alimentate de aparițiile sale publice în care părea rău și instabil, ținându-se adesea strâns de suprafețe pentru sprijin.
Spionii danezi de la FE cred, de asemenea, că Putin a avut anterior cancer și a fost supus unui tratament la începutul războiului.
Joakim a spus: „Ilirurile de grandoare sunt unul dintre efectele secundare cunoscute ale tipului de tratament hormonal la care a urmat.

Cele cinci dispariții medicale ale lui Vladimir Putin

Noiembrie 2012 : Călătoriile de afaceri și zborurile pe distanțe lungi ale președintelui sunt anulate, unele dintre întâlnirile lui Putin arătate de Kremlin se dovedesc a fi „conserve”.
5 – 15 martie 2015 : Putin nu apare în public, toate întâlnirile sunt „conservate” – cu alte cuvinte, evenimentele preînregistrate au fost afișate cu pretenția că au fost în timp real.
9-16 august 2017 : Președintele, cu jurnalisti, vizitează Abhazia și Soci, iar apoi timp de o săptămână Kremlinul publică doar „conserve”.
Februarie 2018 : În plină campanie electorală, președintele anulează evenimentele publice. Peskov recunoaște că șeful statului „a fost răcit”.
13-29 septembrie 2021 : Putin intră în „autoizolare”, toate evenimentele au loc prin link video.
„Nu este ceva ce pot spune cu siguranță, dar cred că i-a afectat deciziile când a lansat războiul în Ucraina”.
Joakim a spus că fața căzută a liderului războinic a fost un alt semn al acestui tratament hormonal, adăugând că este probabil să fi fost diagnosticat cu cancer tiroidian.
Afirmațiile susțin alte rapoarte de informații care sugerează că Putin a devenit mai paranoic și mai instabil.
Directorul CIA, William Burns, a declarat anul trecut: „Am avut de-a face și l-am urmărit cu președintele Putin de mulți ani și ceea ce l-am văzut, mai ales în ultimul deceniu, am descoperit într-o combinație foarte inflamabilă de nemulțumire, ambiție și nesiguranță. [care] sunt toate împachetate împreună.
Șeful serviciilor de informații a spus că cercul interior restrâns al lui Putin și stăpânirea sa asupra puterii s-au înăsprit, făcându-l mai izolat și mai înșelat cu privire la adevărata realitate a războiului.
Un raport recent al Wall Street Journal a susținut, de asemenea, că Putin a evitat internetul de teama supravegherii occidentale și că este pe deplin dependent de rapoartele consilierilor săi desemnați personal, cărora le este frică să spună adevărul.
Unele dintre actualizările de pe câmpul de luptă pot dura chiar și zile să ajungă pe biroul lui, ceea ce înseamnă că informațiile nu mai sunt relevante.
Câinii săi dornici evidențiază frecvent succesele Moscovei și minimalizează numeroasele eșecuri ale acesteia în război, dându-i lui Putin încredere că va continua în continuare spre victorie.
Serviciile de informații americane susțin că nu există nicio personalitate de rang înalt de la Kremlin cu urechea lui Putin care să fie pregătită să-l supere sau să contracareze viziunea lui deformată asupra lumii.

Ce e în neregulă cu Putin?

Zvonurile circulă de ani de zile că Vladimir Putin suferă de probleme de sănătate și s-au intensificat de când a lansat invazia brutală a Ucrainei.
Criticii și sursele de la Kremlin au indicat că ar putea suferi de cancer de Parkinson, susținut de imagini care îl arată pe lider tremurând necontrolat și apucându-se de o masă pentru sprijin.
El a dispărut, de asemenea, din ochii publicului săptămâni întregi, cu sugestii că este supus unei intervenții chirurgicale.
Valery Solovey, profesor la Institutul de Stat de Afaceri Externe din Moscova, a făcut pentru prima dată de înțeles problemele de sănătate ale lui Putin, a declarat în 2020 că Putin a suferit o intervenție chirurgicală pentru cancer.
O altă sursă fără nume a sugerat că operațiunea a avut loc pe abdomenul lui Putin.
El a spus: „Unul este de natură psiho-neurologică, celălalt este o problemă de cancer. Dacă cineva este interesat de diagnosticul exact, nu sunt medic și nu am dreptul etic să dezvălui aceste probleme. Al doilea diagnostic este mult, mult mai periculos decât primul diagnostic numit, deoarece Parkinson nu amenință starea fizică, ci limitează doar aparițiile publice. Pe baza acestor informații, oamenii vor putea trage o concluzie despre orizontul vieții sale, care nici măcar nu ar necesita studii medicale de specialitate”.
Kremlinul a negat constant că ar fi ceva în neregulă cu sănătatea lui Putin.
Alții au remarcat anterior „mersul lui de pistolier” – o balansare clar redusă a brațului drept în comparație cu stânga, dându-i o stăpânire.
O balansare asimetrică redusă a brațului este o caracteristică clasică a bolii Parkinson și se poate manifesta la „subiecții intacte clinic, cu predispoziție de a dezvolta ulterior” boala, potrivit British Medical Journal.
În februarie, Putin a fost văzut cu o mână tremurândă în timp ce s-a strâns ferm de partea laterală a scaunului pentru sprijin.
Clipul, care a fost filmat pe 18 februarie, chiar înainte de începerea invaziei sale în Ucraina, îl arată întâmpinându-l pe Alexander Lukașenko la Kremlin.
Își trage mâna tremurândă în corp în încercarea de a potoli tremurăturile, dar apoi aproape că se împiedică în timp ce merge nesigur spre Lukașenko.
Mai târziu, Putin stă pe un scaun, dar nu poate rămâne nemișcat, frământându-se constant și batându-și picioarele în timp ce se prinde de braț pentru sprijin.
Într-o întâlnire cu ministrul apărării Serghei Şoigu, postura proastă a lui Putin şi faţa şi gâtul aparent umflate au alimentat speculaţiile.
Videoclipul îl înfățișa pe Putin vorbind cu Shoigu în timp ce prindea marginea mesei cu mâna dreaptă – atât de tare încât pare albă – și bătând constant cu piciorul.
De atunci a fost văzut șchiopătând și dând din mâini și picioare, întărind și mai mult zvonurile.
Președintele a ținut chiar întâlniri cu experți militari și producători de arme, care au rămas nedumeriți de starea sa de amăgire.
Agenții de la FE cred că Rusia a fost aproape de a câștiga războiul în primele două săptămâni, dar Putin le-a stat în cale.
Șefii serviciilor de informații susțin că președintele a intervenit personal și i-a anulat pe generalii, ceea ce înseamnă că forțele nu știau ce trebuiau să facă.
Canalul Telegram General SVR, care pretinde să aibă surse din interior în Kremlin, a declarat că medicii lui Putin au observat recent o „deteriorare semnificativă a sănătății lui” și i-au recomandat să se îndepărteze de aparențe pentru a se odihni.
„În decembrie, în urma recomandărilor medicale, președintele a anulat mai multe evenimente tradiționale și mai multe vizite”, a susținut canalul.
Putin „obosește repede”, suferă „frecvente crize de amețeli și dureri de cap” și este, de asemenea, predispus la „încețoșarea conștiinței”, a adăugat acesta.
Se susține că stresul războiului său eșuat din Ucraina este de asemenea afectat.
„Tensiunea nervoasă constantă și imersiunea în problemele din față au creat un mediu negativ pentru cursul bolilor [lui]”.
În decembrie, el a anulat aparițiile planificate la o serie de evenimente semnificative.
Acestea includ retragerea de ultim moment de la o excursie prezidențială la Pskov din 28 decembrie, care a fost acuzată oficial de „condiții de zbor nefavorabile”, în ciuda prognozelor meteo care sugerează că cerul era senin.
Președintele rus ar fi amânat o vizită la cea mai mare fabrică de tancuri a Rusiei din Nijni Tagil, în munții Urali, și și-a anulat, de asemenea, apariția obișnuită la ședința de sfârșit de an a miniștrilor săi de guvern.
Putin a refuzat să continue cu conferința de presă tradițională din decembrie, în care președintele vorbește de obicei timp de până la patru ore și a răspuns la întrebări de la jurnaliști și telespectatori și chiar și -a anulat iubitul meci de hochei pe gheață de la sfârșitul anului.
Speculațiile cu privire la sănătatea lui Putin s-au răsucit de când a ordonat trupelor să treacă granița cu Ucraina pe 24 februarie.
El a apărut instabil în timpul aparițiilor publice, inclusiv frământându-se neobișnuit cu mâinile și picioarele în întâlnirile cu alți lideri mondiali.
Înaintea unei întâlniri cu dictatorul din Belarus Alexander Lukașenko la începutul războiului, mâna lui a fost văzută tremurând în semn aparent de Parkinson.
Alte imagini l-au arătat strângând strâns marginea mesei de parcă ar încerca să-și liniștească mâna și să oprească un tremur.
Mersul lui a stârnit suspiciuni și din cauza unei aparente șchiopături.
Între timp, Oliver Stone, un regizor căruia i s-a oferit un acces larg la Putin pentru un documentar din 2017, a spus și el că credea că Putin are cancer, dar l-a învins.
În aceeași perioadă, revista New Lines a susținut că a obținut o înregistrare a unui oligarh rus – pe care nu l-au numit – care spunea că Putin era „bolnav de cancer de sânge”.
Cu doar o lună mai devreme, un site de investigație rus numit Proekt a declarat că a obținut documente care dovedesc că Putin călătorește cu o echipă mare de medici.
Printre aceștia s-au numărat un specialist în resuscitare, un specialist în tratarea traumatismelor violente și un specialist în cancer.
De asemenea, președintele rus a dispărut frecvent din vizorul publicului zile întregi, fără nicio explicație oferită vreodată.
În 2015, el a dispărut timp de 10 zile, ceea ce i-a determinat pe unii să meargă până la a sugera că a murit.
Putin a dispărut apoi în 2017 timp de opt zile, înainte de o altă absență de două zile în 2018, în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale.
Cu acea ocazie, Kremlinul a fost nevoit să recunoască că președintele a fost „răcit”.
Kremlinul a negat în mod constant informațiile potrivit cărora Putin suferă de o sănătate precară, mai ales de când a început războiul din Ucraina.
Și nicio dovadă fermă nu a apărut vreodată care să sugereze că el este grav bolnav.

SURSA se poate citi AICI

Tagged: