Răpirile din Caracal ne arată că polițiștii, procurorii, judecătorii și angajații STS implicați în acest caz sunt INFRACTORI

Spread the love

Loading

O țară întreagă urmărește cu sufletul la gură cum criminalul din Caracal își bate joc de anchetatori.

Chiar dacă trupurile fetelor nu vor fi găsite niciodată, ultima rapire a scos la iveală cel mai stupid lucru: polițiștii, procurorii, judecătorii și angajații STS sunt niște NEMERNICI plătiți din BANII NOȘTRI să muncească pentru noi.
Mai mult, am descoperit cu toți un fapt evident, polițiștii, procurorii, judecătorii și angajații de la STS implicați în acest caz sunt INFRACTORI.
Nu s-ar fi ajuns aici dacă există o LEGE DE RĂSPUNDERE DRASTICĂ a magistraților, mă refer a judecătorilor și procurorilor. Prima măsură importantă ar fi EXCLUDEREA din rândul MAGISTRAȚILOR a PROCURORILOR. Într-un stat democratic justiția este a treia putere în stat și nimeni nu observă că procurorii sunt un hibrid, aparțin de puterea executivă și răspund numai în fața CSM, care face parte din justiție. Această poziție le-a dat ilegal dreptul să fie deasupra LEGII și să nu răspundă pentru greșelile cu voie sau fără voie, să nu poată fi trași la răspundere pentru milioanele de euro plătite după sentințele CEDO.
Peste durerea părinților și a rudelor apare idea terifiantă că fetele au fost răpite de odiosul din Caracal și predate un rețele international de traffic de personae, în special fete, pentru a fi folosite în prostituție. Un alt zvon ne încrețește pielea cum că fetele ar fi fost răpite și predate unei rețele international de traficanți de organe.
Indiferent care ar fi adevărul realitatea ne arată NEPUTINȚA organelor de anchetă în fața unui caz de rapier care a îngrozit România.
Unde sunt șmecherii de la #rezist? Acum nu mai protestează? Nu le mai dă Soros bani? Dar despre această anomalie a firavei noastre democrații altădată.
Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe cele două fete, Alexandra şi Luiza. Criminalul şi-a motivat faptele în faţa anchetatorilor. Din punctul dânsului de vedere, fetele l-au însoțit de bună voie aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Toata lumea se intreaba daca Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, a avut vreun complice. Ei bine, se pare ca DIICOT nu exclude aceasta posibilitate.
Potrivit procurorului, rezultatele ADN vor aduce primele lamuriri.
Până când anchetatorii se vor mișca precum melcii nu putem spera că adevărul va ieși la iveală. Un singur lucru ne arată clar că fata putea fi salvată în viață dacă oamenii legii nu erau infractori, complici la această întâmplare care va marca pe viață familia și oamenii de bună credință.
Foto: a1.ro