Rebeca la numai 8 ani a fost diagnosticata cu Tumora pe creier. Un simplu SMS o poate ajuta

Spread the love

Loading

O fetiță de 7 ani și jumătate din județul Prahova și-a dorit de mică să fie o luptătoare.

Viața pare să îi fi împlinit visul, însă nu așa cum s-a așteptat. Pasionată de judo, Rebeca Cojocaru din comuna Brebu s-a trezit într-o dimineață cu o durere de cap insuportabilă, iar a doua zi a început să aibă probleme cu mobilitatea și cu vederea.

Diagnosticul pus de medici este înfiorător: glioblastom, adică tumoră malignă la creier. După sute de emailuri și discuții purtate cu zeci de doctori din țară și străinătate, părinții au găsit o speranță pentru fiica lor la Spitalul Universitar Koç din Turcia. Investigațiile, chimioterapia și operația de care are nevoie costă aproximativ 40.000€, o sumă mult prea mare pentru posibilitățile familiei.

Știți, oare, cât de dor mi-e să merg la sport? Îmi plăcea atât de mult la judo… Acum, mă pregătesc să merg în Turcia. Nu în vacanță! Offf, voi merge tot în spitale, tot la injecții, vor fi noi tubulețe care vor fi umplute cu sângele meu, iar mami va fi și aici cu emoții, cu ochii mereu în lacrimi… De ce nu trec toate astea mai repede?, spune fetița obosită de lupta cu cancerul, un adversar mult prea puternic pentru ea.

Îi putem sări cu toții în ajutor printr-o donație de numai 2€, trimițând un SMS la numărul 8832 cu textul „Rebeca”, până la 15 ianuarie. Doar împreună vom reuși să îi dăm putere Rebecăi să lupte împotriva bolii necruțătoare ce amenință să îi ia atât șansa de a mai lupta, cât și șansa la viață.

Donații pot fi făcute și în următoarele conturi:

RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

EUR: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

SWIFT: BTRLRO22

BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Denumire entitate: Asociația „Salveaza o inima”

CIF: 31015982

Asociația “Salvează o inimă” a fost inființată pe data de 12 decembrie 2012, și își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.