RECLAME GLUMEȚE

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul ICHIM

A fost prea haioasă secvența văzută astăzi, ca să nu v-o împărtășesc. Pe la vremea amiezei în centru văd în parcare o dubă mare frumoasă, roșie, de transport. Pe ea era inscripționată și reclamă firmei …”noi transportăm doar bucurii”.

După chestia asta optimistă, am apucat să văd că sunt 3 motive producătoare de bucurii. După ce am citit prima, fiind în trafic, m-am concentrat pe volan, era să-l pierd din mâini. Primul motiv era total, în mod sigur produce doar bucurii, se referea la rechizite școlare.

Garantat că la  inflația galopantă previzibilă și deja palpabilă, părinții vor fi plini de bucurie în toamnă, să asigure „trusoul ” educațional necesar.

Cât despre copii, la entuziasmul manifestat în ale educației în ultimii ani, la absenteismul de la Bac’, la rezultatele evaluărilor, în mod sigur, de România educată nu mai au somn.

Sper că am fost destul de explicit, că să-mi înțelegeți tulburarea emoțională de moment , la vederea acestor reclame. Va rog frumos, nu le mai dați drumul în trafic la ăștia cu reclame „glumețe”, ne distrag atenția!

Tagged:

Comments are closed.