RECLAMELE ȘI POPORUL

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul ICHIM

De o vreme bună tot sunt postate pe aici, o seamă de reclame care mai de care mai cretine, toate făcând trimitere la medicamente minune.

Unii îți povestesc de nu știu ce chestie de frecat pe chelie, de o să-ți cadă bretonul în ochi în câteva zile. Măcar să se uite la cât crește fiziologic firul de păr la om.

Tot este sezonul estival și se văd din sandale, unghiile de la picioare lovite de ciupercă.

Tot ce promovează ăștia, reprezintă soluții minune cu rezolvare rapidă, de câteva zile. Toate medicamentele folosite la indicația dermatologilor, recunosc în prospecte, o oarecare șansă de reușită, după multe luni de aplicare. Singura metodă rapidă de scăpat de o unghie cu onicomicoză, este aia cu ciocanul sau datul ei peste cap, doar că ai de făcut multe pansamente.

Ai papiloame pe corp, ai „limbrici”… de fapt mulți paraziți. Iei bulinele de la ei și scapi rapid de chiriași și escrescente cutanate.

Mai ciudat este că aparent, recomandarea vine de la un chirurg cunoscut de prin Fundeni, care în mod sigur se pricepe la limbrici ca și mine.

Vrei să întinereșți, trebuie să-ți cureți vasele, cu ce-ți recomandă ei și din prima zi elimini 5 litri de cheaguri. Că asta reprezintă tot volumul circulant sanguin din corpul uman, ei te scapă de cheaguri de rămâi esanguinat și sigur decedat. Unde pui că și aici găsești chipurile doctori cunoscuți, cel puțin cu poză, care ar susține așa ceva.

Altă reclamă citită recent, este aceea că dacă vrei să auzi urlete de satisfacție feminină, trebuie să servești nu știu ce, de rămâi în șa la 65 de ani, ca la 20 de ani. Că săracul mascul la 65 de ani mai adună ceva boli metabolice, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, iar motorașul deja da rateuri, nu se pune.

Dacă  auzi femeile urlând, poți și crapa fericit cu dansa-n erecție, de au aia probleme că-n vorba bancului, la pus capacul. O să fie cam nasol de urologi, riscă să rămână fără o parte semnificativă din obiectul muncii.

În concluzie, cu astfel de reclame îți dai seama ce imagine de popor credul și prost… informat avem.

 

Sursa foto: dcmedical.ro

Tagged: