Rochii din bule de săpun

Spread the love

Loading

Sam Faiers11

Sam Faiers a ajuns o celebritate după ce a participat la  „Celebrity Big Brother” din Marea Britanie. Pentru a nu fi uitată de fani a pozat un pictorial cu rochii din bule de săpun. Aceste rochii unicat au fost realizate în întregime din bule de săpun.

Tânăra a pozat cu aceste rochii în mai multe roluri domestice, scenarii tipice de uz casnic, sau în rolul unei zeițe. Rochiile sunt spumoase, făcute din mii de bule de spumă și au fost concepute de Studio XO – care și-au făcut un produs inedit pentru Lady Gaga – în laboratorul lor de modă. Rochia a primit numele  „Surf Bubble”. 

 

Sam Faiers (Samantha) s-a născut la 31 decembrie 1990 în orașul Brentwood, Essex, Marea Britanie. În acest moment Samantha este o personalitate în televiziunea engleză, fost model glamour și cosmeticiană. Faiers este cunoscută și apreciată pentru programul ei numit Semi-Realitate. În 2014, ea a concurat în seria a treisprezecea a “Celebrity Big Brother”, terminând pe locul al cincilea.

În februarie 2014 Faiers a fost diagnosticată cu boala Crohn. Se crede că primele simptome i-au apărut în casa “Celebrity Big Brother”.

Sursa: dailymail.co.uk

{gallery}rochiidinbuledesapun{/gallery}

Boala Crohn

Boala Crohn este o boală inflamatorie cronică cu localizare la nivelul peretelui tractului digestiv, putând afecta teoretic orice segment de la esofag până la anus, dar în special porțiunea distala a intestinului subțire (ileita terminală) și colonul, caracterizată prin leziuni inflamatorii ulcerative transmurale ce pot determina complicații de tipul stricturilor sau fistulelor.

Boala Crohn este boala adultului tânăr (15 – 30 ani), dar poate apare și la vârste mai înaintate, cu incidența egală la femei și bărbați.

Cauza bolii Crohn nu este cunoscută. Au fost propuse cauze genetice, infecțioase, tulburări imunologice, dar nici una nu a fost demonstrată cert.

Principalele manifestari ale bolii Crohn sunt :

• accentuarea tranzitului intestinal – scaune moi, de câteva ori pe zi – persistență săptămâni-luni (diaree cronică neinfecțioasă);

• dureri abdominale recurente;

• sângerări rectal;

• febra persistent;

• alterarea stării generale;

• artralgii – frecvent lombalgii (dureri de spate);

• scădere în greutate.

Severitatea diareei și extinderea bolii inflamatorii intestinale pot necesita spitalizare de urgență; uneori simptomatologia poate mima o apendicită acută sau o ocluzie intestinală, dar de cele mai multe ori, pacienții se internează pentru stabilirea cauzei unei diareei prelungite sau unui sindrom febril persistent sau speriați de sângerări rectale.

Cel mai frecvent, boala Crohn are o evoluție cronică cu atenuări și recăderi, cu remisiuni de durata săptămânilor, lunilor sau anilor, intercalate de exacerbări severe.

Sursa: cdt-babes.ro