România sub dictatura (spaima) DNA

Spread the love

Loading

Nimeni nu are curaj să facă un raport exact despre câte reușite are DNA

și câți bani s-au plătit pentru greșelile procurorilor 

COADA LA D.N.A

Dictatura justiției din România susținută de președintele Klaus Iohannis și de serviciile secrete trag țara înapoi și o plasează în Uniunea Europeană ca partener de rangul doi sau trei.

Nu mi se pare corect ca o modificare a unor legi impuse de UE să scoată oameni în stradă. E dreptul lor la opinie și la miting și nu îi oprește nimeni în România de azi, dar de la Colectiv încoace în mod clar nu s-a respectat legea și oricine poate să iasă în stradă și să ceara demisia unui guvern. 

Raportul MCV de monitorizare a justiției nu ne este favorabil și nu se ridică monitorizarea. Acest lucru demonstrează clar că justiția din România nu se apropie de standardele Uniunii Europene.

 

În acest raport se face referire la încălcarea drepturilor omului de către magistrați, fie ei judecători sau procurori, de sumele de sute de milioane de euro pe care îi plătim în fiecare an când CEDO repară nedreptățile, de arestările făcute la televizor, de faptul că magistrați nu răspund în fața legii dacă o încalcă, de pedepse care nu respectă valoarea prejudiciului etc.

Nimeni nu are curaj să facă un raport exact despre câte reușite are DNA și câți bani s-au plătit pentru greșelile procurorilor. 

Nimeni nu are curaj să verifice dacă procurorii DNA au repsectat legea, dacă nu au fabricat probe și nu au șantajat martori și denunțători.

Cred că trebuie întrebat DNA ce s-a întâmplat cu cele 25.000 de plângeri privind frauda de la alegerile prezidențiale din 2009 sau la rapoartele Corpului de Control al Primului ministru între 2012 – 2015. 

Din păcate există o psihoză națională întreținută de președintele infractor, hoț de case, Klaus Iohannis și de partidele antiromânești PNL și USR. Într-o țară normal aceste partide ar fi fost scoase în afara legii. PNL și USR nu fac opoziție constructive ci blochează toate soluțiile pentru a ușura viața românilor ceeace demonstrează că sunt partide antiromânești.

În opinia mea guvernul ar trebui să pună punctul pe I și să prevadă în buget ca cei care se opun să plătească amenzile de la UE. Bugetul președintelui să fie redus la jumătate, precum și ale serviciilor secrete și ale justiției. Aceste instituții să plătească amenda și nu poporul român. Ba mai mult să plătească și protestarii, care ar trebui identificați și cercetați cum contribuie ei la bugetul de stat, câți dintre ei muncesc și câți fumează droguri, câți dintre ei nu au dosar penal și câți au, dar mai ales câți au fost plătiți și câți au fost manipulați să iese în stradă și să zbiere împotriva unui proiect de lege.

Cred că Parlamentul ar trebui să facă o comisie care să cerceteze abuzurile magistraților, abuzurile DNA și încălcările grave ale Constituției de către președintele infractor, Klaus Iohannis. 

Până când Parlamentul nu-și înțelege rolul de putere legislativă în România lucrurile nu se vor întrepta DNA și magistrații vor aplica legea după ureche fără să fei pedepsiți vreodată.