Rusia ar putea distruge TOATE țările NATO în „jumătate de oră” dacă ar exista război nuclear, susține șeful agenției spațiale a Kremlinului

Spread the love

Loading

Dmitri Rogozin a spus că țările NATO vor fi distruse în 30 de minute într-un război.
Șeful agenției spațiale de la Kremlin spune că Rusia vrea să elimine Ucraina.
El a mai susținut că scopul lui Putin este să învingă inamicul Rusiei: Occidentul.
Dar Rogozin a mai spus că „nu trebuie să permitem războiului nuclear” pentru a preveni consecințele globale.

Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Vladimir Putin susține că Rusia ar putea distruge toate țările NATO „în jumătate de oră”.
Dmitri Rogozin, șeful agenției spațiale a Kremlinului, Roscosmos, a recunoscut, de asemenea, că scopul lui Putin este de a învinge „inamicul” Occident și de a șterge Ucraina de pe hartă.
Dmitri Rogozin a declarat „NATO poartă un război împotriva noastră”, a spus fostul vicepremier al alianței militare occidentale formată din 30 de state. Nu l-au anunțat, dar asta nu schimbă nimic. Acum este evident pentru toată lumea. Într-un război nuclear, țările NATO vor fi distruse de noi într-o jumătate de oră. Dar nu trebuie să permitem asta, pentru că consecințele schimbului de lovituri nucleare vor afecta starea Pământului nostru. Prin urmare, va trebui să învingem acest inamic mai puternic din punct de vedere economic și militar cu mijloace armate convenționale”.
El a sugerat că Putin va pune Rusia pe picior de război pe fondul speculațiilor că o mobilizare în masă este pe cărți pentru a-și susține efortul de război slab.
„O astfel de victorie este posibilă cu solidaritatea deplină a întregii țări cu armata, cu mobilizarea economiei de stat” a continuat Dmitri Rogozin.
Industria trebuie să fie imediat forțată să servească obiectivelor militare, a mai spus el.
Folosind un cuvânt pe care Putin l-a interzis în legătură cu Ucraina – „război” – el a spus: „Acesta este un război pentru adevăr – și pentru dreptul Rusiei de a exista ca stat unic și independent. Însasi existența unei Ucraine separate de Rusia o va transforma inevitabil într-o anti-Rusie și o trambulină a Occidentului pentru agresiunea împotriva poporului nostru. De aceea ceea ce numim o Operațiune Militară Specială care depășește cu mult semnificația și geografia sa inițială.”
El nu a spus ce alt teritoriu privea Putin dincolo de Ucraina. Dar el a susținut că NATO a fost angajată într-un război prin procură folosind soldați ucraineni pentru a lupta fără a-și pune propriile forțe în pericol.
Dmitri Rogozin a continuat „Forțele armate ale Ucrainei sunt carne de tun consumabilă pentru NATO. Sunt doar operatori instruiți de instructori NATO care împing pârghiile și butoanele armelor NATO”.
Cu toate acestea, Rogozin l-a contrazis pe Putin spunând „nu ne luptăm cu naziștii în Ucraina. Eliberăm Ucraina de ocupația NATO și împingem cel mai rău inamic departe de granițele noastre de vest. Explozia lui Rogozin împotriva Occidentului și Ucrainei a venit după ce a subliniat că YouTuber-ul britanic Benjamin Rich, care are peste 3,5 milioane de abonați, a fost reținut la Cosmodromul Baikonur din Kazahstan – ceea ce înseamnă că ar fi putut spiona”.
Rich a fost cu iubita sa din Belarus, Alina Zelupa.
Benjamin Rich a declarant „Practic, am fost audiat de poliția rusă pentru câteva ore pentru că am fost să văd racheta Buran fără permisiunea specială și am primit o amendă administrativă de 60 de lire, la fel ca sute de aventurieri străini înaintea mea”.
Faimoasa armă cu care se laudă Putin este o tachetă intercontinentală, care cântărește 49,6 tone și poate călători cu până la 24.500 km/h și este capabilă să lovească ținte de până la 12.000 km distanță – ceea ce înseamnă că ar putea lovi Londra sau New York în câteva minute.

Sursa: dailymail.co.uk

 

Tagged: