S-a lansat YouTube România

Spread the love

Loading

 

you_tubeDe acum încolo nu mai avem doar YouTube, ci şi Youtube România. Google a lansat versiunea localizată a celei mai cunoscute platforme de conţinut video. YouTube România permite creatorilor locali de conţinut video să fie mai uşor de descoperit, atât în România, cât şi în întreaga lume. De asemenea, companiile locale vor avea de acum

posibilitatea de a folosi YouTube ca un mediu de promovare pentru a ajunge la publicul lor. În plus, programul de parteneriat YouTube în România va oferi o cale pentru toţi producătorii de conţinut, mari şi mici, de a face bani din clipuri video încărcate.
Mai mult, muzicienii şi compozitorii români – reprezentaţi de Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România – Asociaţia pentru Drepturi de Autor (UCMR-ADA) – şi YouTube au anunţat încheierea unui acord de licenţiere care va permite artiştilor să obţină venituri din vizualizarea clipurilor lor pe YouTube.
De asemenea, Roton, Cat Music, Hahaha Production, MediaPro Music şi TVR au decis să publice pe YouTube conţinut propriu, devenind primii parteneri YouTube în România.
Lansarea YouTube România dă posibilitatea companiilor şi agenţiilor locale de publicitate să se adreseze publicului-ţintă prin intermediul unor modele inovatoare de reclame video, inclusiv True View – un format non-intruziv care permite utilizatorului să închidă anunţurile publicitare pe care nu doreşte să le vizioneze.

 

 

Sursa: Yahoo News