S-ar impune schimarea legii de funcționare ANI

Spread the love

Loading

Autor: Paul Ichim

Nu locuiesc în sectorul 1 din București, n-o cunosc pe doamna Clotilde Armand. La o vedere prin media aș putea spune, că nu mă omor de ceva simpatie pentru ea. Am văzut comunicatul de ieri al ANI. Din câte am înțeles, au și tocat-o „simpatizanții, pe la televiziuni. Astăzi doamna respectivă a pus la dispoziție presei, dovada că prietenii de la ANI mint, ca la gazeta.

Fiind unul dintre beneficiarii „serviciilor” acestei instituții, judecându-mă câțiva ani pentru dreptate și câștigând în contradictoriu cu ei, cunoscând cum în cazul meu, nici măcar n-au ținut cont de dovezile oferite, înclin să cred că pe acolo, imparțialitatea și obiectivitatea nu se cunoaște.

Nu mai mult decât acum vreo luna, aflăm despre un alt caz, chiar prin urbea noastră, că a beneficiat la fel ca mine, de câțiva ani de justiție, că să-și recupereze demnitatea șifonată de dezinteresul profesional sau poate ….interesul de altă factură , al celor de acolo.

Anii aceia pierduți aiurea cu stres în justiție, pentru cei pârâți inutil, cine-i mai returnează, cine răspunde pentru lipsa de profesionalism sau mai rău, pentru excesul de putere…..interesat?

În timpul asta, legea nu prevede absolut nici o măsură , măcar disciplinară, pentru functionărimea de la ANI ce a pierdut procesele, aruncând în media informații ce nu s-au confirmat ulterior.

Închei și spun, să nu se înțeleagă aiurea, nu-s de loc fan al doamnei de la sectorul 1, vorbesc de un principiu. Deoarece personal am resimțit tare rău acțiunea ANI și chiar m-am gândit la o imixtiune politică la vremea aceea, mă așteptăm că la final când au pierdut în justiție, să-și ceară măcar scuze în mod public.

Aberez și eu un pic, unde ați văzut șmecheri din ăștia ce se cred buricul pământului, ce au tot felul de puteri de control, să-și ceară scuze?

Pe undeva trebuie schimbată legea de funcționare pe la ANI, în definitiv, cam toate profesiile răspund disciplinar sau chiar penal/pecuniar pentru un malpraxis.

Se pare însă că ei nu sunt restul, ei nu practică o profesie, doar ……controlează și dispun.

 

Tagged: