Să știe și cei care sunt manipulați de foști comuniști și de foști securiști – Regimul comunist din Rusia a ucis 147 de milioane de ruși

Spread the love

Loading

Majoritatea celor care critică în ziua de azi Rusia spun:

„Ştim foarte bine cât de mult rău a făcut Rusia în ultima sută de ani cu

bolşevismul, comunismul şi asuprirea criminală a altor popoare.

Aceste tendinţe există şi acum, aşa sunt ruşii, suntem lămuriţi”.

crimele comunismului

Acest articol nu urmăreşte să apere imaginea Rusiei, ci doar să evidenţieze un adevăr istoric, ce a rămas consemnat în nenumărate documete. Încă persistă o mare confuzie între ceea ce a fost Rusia în timpul regimului comunist, pe vremea URSS, şi ceea ce este ea în prezent. Ceea ce multă lume nu înţelege (în primul rând datorită manipulărilor politice care ascund adevărata istorie) este că cei care au făcut pe timpul regimului comunist din Rusia un monstru de asuprire și subjugare a altor națiuni nu erau ruși! Aceştia erau agenţi ai masoneriei internaţionale, care au instaurat bolşevismul în Rusia conform anumitor planuri minuţios puse la cale şi finanţate din afara Rusiei.

Putem  sesiza mai ales  în discursurile politicienilor sau ale jurnaliştilor occidentali, care acuză de câţiva ani foarte vehement Federaţia Rusă, că aceştia o asociază foarte des cu trecutul său comunist și tocmai de aceea  aprecierile lor ajung să fie marcate de prejudecata etichetării pripite cu stigmatul de bolşevism. Realitatea este că bolșevicii au omorât sute de milioane de ruși, ei nu erau ruşi, ci duşmani de moarte ai Rusiei.

 

Până şi ambasadorul american în Rusia dintre anii 1916-1918, David Rowland Francis, care a fost martor chiar la începutul instaurării bolşevismului, a afirmat în cartea sa Russia from the American embassy, la pagina 214, că „Liderii bolşevici din Rusia sunt în majoritatea lor evrei şi în proporţie de 90% sunt veniţi din afara ţării. Lor le pasă prea puţin de Rusia sau de oricare altă ţară. Sunt internaţionalişti şi încearcă să pornească o revoluţie socială mondială”.

 

Victimele masacrelor înfăptuite de bolşevici în Rusia sunt cu mult mai numeroase decât cele atribuite Germaniei hitleriste pentru cele două războaie mondiale! Conform Wikipedia, în Primul Război Mondial şi-au pierdut viaţa aproximativ 20 de milioane de oameni, iar în al Doilea Război Mondial pierderile de vieţi omeneşti s-au ridicat la aproape 70 de milioane. Ei bine, conform datelor prezentate de revista  Literaturnaya Rossiya, preluate de Google, numărul de oameni ucişi de regimul comunist în Rusia a fost de 147 de milioane!!

 

Să mergem puţin pe firul datelor istorice, consemnate în documente. Conform lucrării Coroana de spini a Rusiei: Istoria secretă a Francmasoneriei între 1731-1996, scrisă de istoricul rus Oleg Platonov şi publicată la Moscova în anul 2000, Congresul Internaţional Masonic care a avut loc la Paris în Franţa, la Hotel du Grand Orient de France, în perioada 28-30 iunie 1917, a subliniat ideea că Rusia constituie un obstacol în calea guvernării mondiale masonice. Planurile de guvernare mondială fuseseră demarate de masonerie (şi în special de ordinul Illuminati) încă de la mijlocul secolului 18. O prezentare foarte bine sistematizată a respectivelor planuri poate fi consultată în articolul A history of the New World Order.

 

Ca urmare, bancheri din Marea Britanie, Statele Unite, Rusia, Germania şi Franţa s-au întâlnit în Suedia imediat după aceea, tot în vara anului 1917. Ei au convenit ca banca Kuhn, Loeb & Co. să depună suma de 50 milioane de dolari într-o bancă suedeză, în contul principalilor „revoluţionari”, masonii Lenin şi Trotsky. Pe lângă această sumă, avocatul lui John P. Morgan, Elihu Root, a plătit agenţilor masoneriei  încă 20 de milioane de dolari prin intermediul unui fond pentru ajutor de război. Aceşti bani au fost primiţi prin intermediul lui Jacob Schiff, aşa cum confirmă documentele Congresului American din data de 2 septembrie 1919.

O aşa-zisă „delegaţie a Crucii Roşii” a călătorit apoi în Rusia, în august 1917, cu intenţia de a discuta cu liderii bolşevici detaliile finale ale iminentei lovituri de stat. Între membrii acestei delegaţii, doar şapte erau medici, ceilalţi fiind bancheri din New York, printre care John P. Morgan şi Jacob Schiff. Delegaţia a fost condusă de către William B. Thomson, preşedintele Federal Reserve Bank din New York, care a plătit bolşevicilor cel puţin un milion de dolari (conform The Washington Post din 2 februarie 1918).

 

Marea majoritate a comuniștilor bolșevici care au introdus în mod insidios răsturnarea de la putere a conducerii țariste și instaurarea așa-zisei „puteri a proletariatului” erau de fapt evrei (vezi detalii, de exemplu, în articolul Jews and Bolshevism). Este acum foarte bine cunoscut și documentat faptul că această uriașă răsturnare a orânduirii ţariste nu s-a realizat spontan, aşa cum se susţine încă oficial în ţări precum România, ci după un plan riguros (numit Planul Marburg), ce a fost finanțat de bancherii masoneriei mondiale. 

 

Pentru punerea în practică a acestui plan au contribuit, printre alții, bancheri din SUA, Marea Britanie, Austria, Germania și chiar din Vatican.

Lenin și Trotsky, capii „Revoluției” erau amândoi masoni de grad înalt, obedienți Consiliului Masonic al așa-zișilor Iluminați. Karl Marx și Friedrich Engels (părinții ideologici ai comunismului) făceau și ei parte din rândul Iluminaților. Detalii foarte explicite despre toate acestea pot fi consultate în lucrarea cunoscutului scriitor Juri Lina, „Sub semnul scorpionului: ridicarea și căderea imperiului sovietic” sau în filmul documentar realizat după carte „În umbra lui Hermes”. Unul dintre bancherii cartelului internațional bancar ce a finanțat generos revoluția bolșevică din 1917 a fost masonul William Boyce Thompson, care aşa cum arătam şi mai sus, era director al Federal Reserve Bank, cea mai mare bancă din SUA. Subiectul este detaliat în articolul „Masoneria – Tatăl comunismului”.

Stenograma unei ședințe din anul 1917 a Marii Loji masonice a Germaniei consemnează că „Anarhistul și revoluționarul Lenin reprezintă cu acuratețe și hotărâre idealurile politice ale francmasoneriei internaționale”. Lenin a fost francmason al lojii B’nai B’rith, unde a avut gradul 31 (Mare Inspector Inchizitor Comandor) precum şi membru al lojii masonice franceze Artă şi Muncă (vezi Oleg Platonov – Coroana de spini a Rusiei: Istoria secretă a Francmasoneriei între 1731-1996, Moscova, 2000, Volumul 2, p. 417). Lenin a fost şi membru al celei mai răzbunătoare loji a Marelui Orient, Loja Nouă Surori, unde s-a înscris în anul 1914 (conform revistei Soviet Analyst, iunie 2002, p. 12) şi a fost, de asemenea, şi membru al lojii masonice Union de Belville. Pentru a înţelege mai bine ce fel de om era Lenin, este util să ştim că în lucrarea lui Vladimir Istarkhov, Lupta zeilor ruşi, (Moscova, 2000, p. 37), se mai dezvăluie că bunicul lui Lenin din Rusia, Nikolai Ulyanov, a avut patru copii cu propria sa fiică, Alexandra Ulyanova (cunoscută oficial ca Anna Smirnova). Ilya, tatăl lui Lenin, a fost cel de al patrulea dintre aceşti copii. La rândul său, Lenin a avut o lungă relație homosexuală cu Grigori Zinoviev, de asemenea mason.

 

Conform ziarului The New York Times din 23 august 1921, Trotsky a primit de la banca Kuhn & Loeb and Co suma de 20 de milioane de dolari pentru a organiza revoluția bolșevică. După șase luni de jefuire şi spoliere a populației ruse, bancherii au primit înapoi o sumă de cinci ori mai mare, de 102.290.000 dolari.

La 11 zile după răsturnarea regimului țarist din 13 octombrie 1917, Lenin și Stalin au preluat oficial conducerea Rusiei și a URSS și, urmând ideologia materialismului dialectic, au făcut tot posibilul ca URSS să devină o țară anti-creștină. Lenin și Stalin au trimis la moarte 66 de milioane de ruși, în lagăre (gulag-uri) și închisori. Au fost uciși țărani, meșteșugari, dar și extrem de mulți preoți, profesori, medici, etc. Programul guvernamental al Partidului Comunist instituit de Lenin și Stalin a inclus și obiectivul de distrugere a bisericilor. Astfel, 60.000 de biserici au fost închise sau dărâmate cu tunurile, din 1.100 de mănăstiri au rămas pe tot cuprinsul Uniunii Sovietice doar 20, iar marea catedrală ortodoxă din Moscova a fost transformată în piscină olimpică.

 

În anul 1918 bolșevicii au declanșat „Teroarea roșie”. Țarul și întreaga sa familie au fost executaţi în data de 17 iulie 1918 din ordinul francmasonlui Jacob Schiff, care făcea parte din loja B’nai B’rith. Ordinul a fost mandatat de temutul comisar Jukov Sverdlov. De asemenea, Grigori Rasputin a fost asasinat tot din comanda masoneriei, în data de 29 decembrie 1916. Moartea lui a fost planificată de către Convenţia Generală a Masonilor din Bruxeles, în timpul Primului Război Mondial. Călugărul Rasputin era faimos în toată Rusia pentru puterile sale paranormale. El îi deranja însă teribil pe masoni pentru că fiind foarte apropiat de familia ţarului, îl avertiza pe acesta dinainte în legătură cu planurile murdare ale conspiratorilor.

 

Bolşevicii au asasinat în primul rând așa-zișii „dușmani de clasă” ai proletariatului, adică aristocrați, ofițeri, polițiști, jurnaliști, preoți, doctori, profesori, avocați, artiști, scriitori, etc. Acuzația cea mai folosită era aceea de „gândire anti-socială”. Printre cei omorâţi în acele vremuri s-a numărat și genialul poet rus Sergei Esenin. S-a mers până acolo încât erau omorâți tinerii care aveau un aspect frumos, intelectual, pentru că erau văzuți ca reprezentând un „pericol pentru orânduirea comunistă”. Au fost însă uciși și foarte mulți țărani. Se estimează că în primii patru ani de la preluarea puterii, bolșevicii au omorât peste 30 de milioane de ruși. Ulterior, sub conducerea lui Stalin, au mai fost omorâți alte zeci de milioane de oameni în aşa-numita „Marea Foamete”, precum și în colectivizarea forțată prin care pământurile și bunurile țăranilor au fost trecute în proprietatea statului. 

 

În 1934 s-a trecut și la uciderea sistematică a copiilor. Timp de 20 de luni cât s-a construit canalul spre Marea Albă (finalizat în 1933) mureau zilnic de epuizare în lagărele de muncă forțată aproape 1000 de oameni.

Bolşevismul a condus apoi Rusia spre implicarea în cel de-al Doilea Război Mondial. Din cercetările lui Juri Lina, de exemplu, se știe acum din documente că mașina de război sovietică a fost alimentată de banii bancherilor conduși de clanul masonic Rotschild. Separarea lumii, după război, în blocul capitalist şi blocul comunist a fost, bineînţeles, tot parte a planului masonic de menţinere a unor tensiuni internaţionale. Rusia a fost în continuare dominată în mod bestial de bolşevism, înregistrându-se în continuare milioane şi milioane de victime.

 

În anul 1991, între 14 și 19 miliarde de dolari au fost trimise în afara țării, spre băncile mafiei masonice. Economia URSS devenise deja disfuncțională. Inflația și revoltele se amplificau tot mai mult, producția era într-o scădere dramatică. Toate acestea au condus în final la colapsul URSS. Dominația bolșevicilor a mers până la Mihail Gorbaciov, care a fost şi el un acolit al masoneriei. Misiunea acestuia a fost să joace rolul de „băiat bun” şi să destrame Uniunea Sovietică. În realitate, destrămarea URSS nu a fost altceva decât un nou pas pe calea către dominarea globală, centralizată a lumii. 

 

Agenda aşa-zişilor Iluminaţi ai masoneriei a urmărit ca prin această mişcare, ţările din fostul bloc sovietic să se alăture Uniunii Europene şi NATO, în conformitate cu planul impunerii unui guvern mondial şi a unei armate unice. Acest plan se află în derulare, dar Federaţia Rusă, care nu mai este acum sub dominaţia bolşevicilor, se opune acestui plan al masoneriei. Iată, deci, de ce SUA şi UE sunt atât de deranjate de Rusia: pentru că masoneria care le controlează în cea mai mare parte nu suportă un rival din ce în ce mai puternic şi mai liber.

 

Considerăm că filmul documentar In the shadow of Hermes (În umbra lui Hermes), produs de scriitorul şi cercetătorul Juri Lina, este deosebit de edificator pentru aspectele menţionate şi de aceea vă invităm să îl urmăriţi.

 

VIDEO

 

SURSA – Bolşevismul sovietic, care a ucis aproape 150 de milioane de ruşi, a fost implementat de masoneria internaţională

 

Surse foto: biblioteca-virtuala.blogspot.com, Basarabeni.Ro