Sandria – Academia Artei Înfrumusețării

Spread the love

Loading

sandria1Miercuri, 27.03.2013, la ora 16:00, va avea loc deschiderea noului sediu al celei mai mari academii a artei înfrumusețării din vestul țării.

Sandria – Academia Artei Înfrumusețării este situată în zona istorică a Timișoarei, la doi pași de centrul orașului. Este amplasată într-o clădire istorică din zona Maria, într-un spațiu generos, dar în același timp liniștit, ideal pentru asimilarea în condiții optime a informațiilor specifice fiecărui curs.

 

Sandria – Academia Artei Înfrumusețării dispune de cea mai mare suprafață de studiu dedicată învățării unor meserii frumoase și de viitor: coafura, frizerie, manichiura-pedichiura și unghii false, pictura pe unghii, masaj, machiaj și cosmetica, în total mai bine de 200 de mp. Locația este amenajată și dotată la cele mai înalte standarde de calitate, pentru a satisface cele mai exigente

Cerințe în domeniu.

 

Sandria

 

Stil, Arta, Noblețe, Dăruire, Rafinament, Imaginație, Armonie

 

Academia dispune și de un laborator cosmetic propriu de produse de înfrumusețare din extracte naturale pe care cursanții le folosesc în practics aferenta cursurilor.

Sandria – Academia Artei Înfrumusețării este cea mai veche școală de profil din Timișoara, cu o experiență de aproape opt ani, timp în care mii de cursanți au absolvit cursurile, asigurându-si o meserie de viitor, frumoasă și cu un potențial ridicat de câștig, fie în țară, fie peste hotare, ori o afacere care dă roade chiar și în aceste vremuri mai dificile.

Sandria dispune de săli de curs dedicate pentru fiecare calificare în parte, dotate cu echipamente profesionale de ultima generație și amenajate după ultimele standarde occidentale.

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii și de Ministerul Educatiei și sunt predate de lectori cu experiență, specializați în artele înfrumusețării. Diplomele sunt recunoscute atât în țară,

cât și în Uniunea Europeană.

Sandria – Academia Artei Înfrumusețării este unica școală de profil din Timișoara în cadrul căreia absolvirea cursanților înseamnă, ca și conduită, îmbrăcarea robelor de absolvire.

Contact: Geta Sanda – fondator, manager și lector – Sandria, Academia Artei Înfrumusețării. Telefon 0256.221.063, 0728.074.250 // email: office@sandria.ro // www.sandria.ro