Scandal în PNL! Orban nu își poate controla partidul?

Spread the love

Loading

Scandal cât casa în PNL, după ce surse din interiorul partidului au vorbit despre faptul că se așteaptă ca 3 ministri – Monica Anisie, Ion Ștefan și Marcel Vela să fie ”măturați” din funcțiile pe care le dețin.

Deși Orban a negat vehement această informație, el este contrazis de Secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, care susține că remanierea este o variantă luată în calcul imediat după analiza internă ce va avea loc în luna iunie.

„Am câteva nemulțumiri legate de câțiva ministri sau felul în care ei au comunicat în această perioadă de criză. Au fost anumite bâlbe, anumite inadvertențe în comunicarea publică, însă aceste discuții le vom purta în interiorul Biroului Permanent Național și vom vedea dacă după aceste discuții vom concluziona și va fi chiar o remaniere în Guvernul României”, a declarat Sighiartău într-un interviu acordat ȘtirideBistrița.

Se pune întrebarea dacă Orban nu poate controla informațiile care sunt transmise mass mediei de către liberali sau, pur și simplu, strategia de comunicare a PNL este inexistentă și nu este un consens la nivel de ce trebuie să se transmită în exterior.

Pentru că, așa cum stau lucrurile, PNL pare un partid în derivă… În care tensiunile mocnesc…

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *