Scrisoare Deschisă pentru VIP Magazin: Voronin Omul „Secolului”. Români basarabeni care „s-au dat cu rușii” și au devenit parte integrantă în persecutarea propriului popor Drept la Replică

Drept la ReplicaDe Gabriel Gherasim

Bun găsit, în virtutea dreptului deontologic vă solicit ca să publicați Dreptul La Replică cu privire la denumirea de ‘om al secolului’ pe asasinul Vladimir Voronin (vedeti oamenii torturati, violați și uciși în bătaie) în perioada lui 7 Aprilie cel sangeros.

Citiți aici

Vip Magazin despre desemnarea lui Vladimir Voronin drept omul secolului

7 Aprilie- Fete violate și atât fete cât și băieți au fost răpiți de pe strada și au fost bătuți cu bestialitate și pe străzi și în străzile pline de poliție de comuniștii lui Voronin. Contribuabilii din Moldova au plătit o grămadă de bani după ce victimele au dat în judecată cu success Moldova la Comunitatea Europeana

VIDEO AICI

Desemnând un trădător de neam (care a definit tricolorul românesc ȘI al Moldovei drept „steag fascinst”) (?!), un asasin care a ordonat RĂPIREA, VIOLAREA și OMORÂREA copiilor la 7 Aprilie ați arătat că sunteți lipsit de DISCERNĂMÂNT PROFESIONIST. Și când NU VA RESPPECTAȚI VOI, nici criminalii nu va respecta. Voronin v-as spus-o în față: “Nu sunt nici sponsor și nici nu cânt la vioară deci… de unde premierea?” Într-adevăr.

Faptul că dați măgăreața responsabilității pe „alegatori” nu vă scuză pentru ca aveați dreptul ca să REFUZAȚI ca să vă ATAȘAȚI numele și prestigiul publicației de premierea unui criminal.

În fapt orice învățătoare de grădiniță v-ar fii raspuns: “mai Gheorghiță, dacă aceeiași „alegători” v-ar fii spus ca să vă aruncați de pe meterezele de pe Cetatea Soroca, ati fi făcut aceasta?”

Iată cine-i Voronin:

Gabriel Teodor Gherasim: Încă de pe timpul Imperiului Roman, zicala „Divide et Impera” („Împarte și domină!”) a fost folosită cu succes de toate imperiile în zonele ocupate. Ceea ce am văzut în Basarabia, au fost români basarabeni care „s-au dat cu rușii” și au devenit parte integrantă în persecutarea propriului popor. Mai greu de acceptat este că oameni ale căror familii au suferit crunt sub persecuția comunistă rusească nu numai că au pășit pe cadavrele înaintașilor și au trecut de partea opresorilor, dar au și devenit porta-voce a lor. Să îl luăm pe Vladimir Bujeniță, al cărui bunic matern, Isidor Sârbu, a fost luptător anticomunist și refugiat în România după ocuparea rusească a Basarabiei. E vorba de numele conspirativ de Vladimir Voronin (Cioara), fost și prezent milionar și președinte al comuniștilor, care a numit tricolorul Moldovei (deci românesc) „steag fascist”. Alt caz e tovarășa Zinaida Greceanii, fosta prim-ministru în present (încă!) în parlement, pusă de comuniști aserviți Moscovei, ai cărei părinți, Mărioara Ursu și Petrea Bujor, au fost deportați în Siberia în anii ‘50. Ce instrumente și tehnici a folosit sistemul comunist de a fost în stare să desfigureze în așa hal indivizii, să îi transforme pe unii din victime, în asupritori?

Vitalia Pavlicenco: La Moscova lucrau/lucrează laboratoare întregi pentru inventarea metodelor de spălare a creierelor, de intimidare și mutilare a etniilor din teritoriile ocupate de ruși. Am publicat multe materiale demonstrând acest lucru în „Mesagerul”, unde aveam și un interior de pagină intitulat „Între Est și Vest”. Apoi a fost acea frică să nu rămâi veșnic marginalizat, de aceea există „intratul în cârdășie” cu dușmanul. Ceea ce familia mea nu a făcut niciodată. Problema e dublă, mai ales dacă ne gândim că acum, când nu mai facem parte oficial din URSS sau Rusia, ne tot întrebăm de ce aceste personae și-au îndrăgit și își mai iubesc atât de zelos călăii. Acum poți încerca, cel puțin, să fii liber. Ei, uite, că nu, iar acești tipi nu fac decât să demonstreze că sunt șantajabili, că Securitățile moldovenească (fiind una prorusă) și rusă îi au la mână cu ceva palpabil și îi pun să danseze cum le convine lor. Întâi îi atrag în scheme de furt, acaparări, înavuțiri necinstite, apoi îi pun să danseze tananica rusească, îndreptată contra românilor. S-a întâmplat să fiu pe la cimitirul unde sunt înmormântate rudele lui Voronin, în zona de peste Nistru, de unde Securitatea „noastră” rusă alegea cadre, după principiul  loialității față de comandamentele venite de la Moscova. Această ură a malului stâng al Nistrului împotriva României este ura Kremlinului pentru poporul român deștept, frumos, harnic și care, iată, e în rând cu lumea civilizată.

Fragment din cartea: Romania Martirii si Supravietuitorii din Comunism format Audio.

Iată si formatul tiparit

VIP Magazin are sansa ca sa dreagă marasmul în care s-a băgat: 1) RETRAGEȚI criminalului Vladimir Vornonin premiul de „om al secolului” după cum a făcut regina Angliei cu Ceaușescu după ce a fost împușcat în 1989; 2) RESTAURATI premiile acelor oameni DEMNI care au RENUNȚAT CA PROTEST la premiile lor față de alegerea NEINSPIRATĂ a dumneavoastră ca urmare a alegerii nefaste a lui Voronin; și 3) DESEMNAȚI POSTUM premiul de „OM AL SECOLULUI” lui VALERIU BOBOC, tânărul OMORÂT ÎN BĂTAIE DE CĂTRE SATRAPII COMUNIȘTI AI LUI VORONIN.

Va multumesc pentru publicarea celor de mai sus.

VIDEO

Sursa caricatura

 

 

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *