Se inaugurează noul sediu al Serviciului Public Pentru Evidența Persoanelor Lugoj

Spread the love

Loading

evidenta persoane

Joi, 10 august 2017, începând cu ora 10.00 are loc inaugurarea noului sediu al Serviciului Public Comunitar Local Pentru Evidenţa Persoanelor Municipiului Lugoj din Piața J.C. Drăgan nr. 5.

 

Începând cu această dată în noul sediu vor funcționa cele două compartimente ale serviciului, respectiv cel de Evidența Persoanelor, care a funcționat până acum în clădirea Poliției Municipiului Lugoj și cel de Stare Civilă care a funcționat în clădirea Primăriei Municipiului Lugoj. Din data de 17 august aici se va muta și Serviciul Public Comunitar Pentru Eliberarea și Evidenţa Paşapoartelor Simple Timiş, care în prezent funcționează pe str. Bucegi, Nr. 21 (în incinta Şcolii Populare de Artă).

„Pe această cale informăm cetățenii că în zilele de 9 și 10 august, în vederea mutării, nu se lucrează cu publicul. Mulțumim pentru pentru înțelegere și așteptăm cetățenii în noul sediu începând de vineri 11 august”, a declarat Monica David, Șef Seviciu. Programul de funcționare a serviciului rămâne neschimbat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *