Secte sexuale periculoase

Spread the love

Loading

Daca vrei să controlezi pe cineva, sexul poate fi o armă foarte puternică.

Împreună cu izolarea de oamenii apropiați, presiune, manipulare psihică

și exploatare fizică sau de altă natură, acestea sunt cele mai bune

metode pentru a aduna adepți și pentru a-i domina.

 

secte periculoaseHEAVEN’S GATE (POARTA RAIULUI). Marshall Herff Applewhite a înființat secta “Poarta Raiului”. Potrivit învățăturilor sale, corpul uman este doar un recipient în care trăiesc spirite extraterestre fără sex. El susținea că duhul său a trăit în corpul lui Iisus Hristos în urmă cu 2000 de ani.

Singura modalitate de a obține mântuirea era întorcerea sufletelor pe nava-mamă, iar acest lucru poate fi indeplinit prin separarea de trupurile fizice. Prin urmare, el și 38 de adepți de-ai săi s-au sinucis în masă în 1997.

Potrivit teoriilor sale sexualitatea este o abjecție umană de care trebuia să te debarasezi dacă îți doreai să avansezi spiritual. Prin urmare, toți cei care îl urmau s-au supus unor proceduri crunte de castrare și le interzicea oricărui contact fizic. Atingerile de orice fel erau nepermise. Operațiile de îndepărtare ale organelor genitale erau făcute sub influențele unor substanțe stupefiante.

 

UNITED NUWABIAN NATION OF MOORS (UNIUNEA NAȚIUNII NUWABIENE A MAURILOR). Conducătorul acestei mișcări, Dwight York, susținea că vârsta sa reală era de 76 de mii de miliarde de ani și că a ajuns pe pământ cu ajutorul unei nave extraterestre numită Sham. Doctrina lui era o amestecătura,  cuprindea lemente din masonerie, criptozoloogie si ufologie.

Practicile sexuale erau lucruri obișnuite în cadrul sectei, precum și abuzurile comise asupra copiilor. Drept pentru care York a primit o sentință de circa 135 de ani de închisoare, potrivit justiției americane. El este cel care hotăra cum și dacă adulții din secta puteau face sex însă își rezerva dreptul la acte sexuale cu oricine dorea și oricum dorea, inclusiv cu micuții în vârstă de 5 ani.

Aceștia erau forțați să se uite la filme pornografice apoi filmați la rândul lor. Inițierea era făcută cu o păpuță în formă de Pantera Roz, care avea atașat un penis. Dupa ce îi abuza pe copii, le făcea cadou tot soiul de mărunțișuri și le promitea că erau din ce în ce mai aproape de mântuire.

The People’s Temple (Templul Poporului). Jim Jones este liderul unui cult care a vrut să demonstreze în toate modalitățile posibile că el nu este homosexual. Drept pentru care bărbații care îi urmau predicile erau forțați să facă sex cu el pentru a arăta că nu este afectat în niciun fel de trupurile lor. Jones s-a proclamat încarnarea lui Iisus, Buddha și Lenin, iar 1000 de oameni i-au crezut pe deplin poveștile.

Femeile din secta lui erau onorate dacă acesta voia să facă sex cu una dintre ele și se declarau împlinite doar în această conjunctură. În schimb, bărbații erau forțați la tot soiul de acte sexuale înjositoare în fața întregii congregații. Mai mult de atât, soțiile acestora erau încurajate frecvent să își bată joc de ei și de prestațiile lor conjugale.

În cele din urma, 920 de oameni, în frunte cu Jones, și-au pus capăt zilelor în același timp, convinși că vor trece astfel la o formă superioară de existență. Până în prezent, rămâne cea mai mare sinucidere în masă. Nefericitul eveniment a avut loc în 1978.

Branch Davidians (Filiala davidienilor). David Koresh, conducătorul acestei mișcari, susținea că el este Mielul din Apocalipsa Sfantului Ioan și își va conduce adepții către viața veșnică. Tertipul era că pentru a obține mântuirea era de preferat să fii femeie, să te desparți de soțul tău și să faci sex cu Koresh de câte ori voia acesta.

În 1989, el le-a prezentat credincioșilor doctrina Noii Lumini, anulând toate casatoriile din rândul adepților săi și declarând toate femeile ca fiind soțiile sale spirituale de care va avea grijă să se simtă satisfacute. Acestea aveau vârste cuprinse între 10 și 60 de ani. Din relațiile sexuale colective s-au nascut cel puțin 10 copii. Dincolo de activitatea sexuală intensă, David își pregătea adepții pentru marea luptă a Apocalipsei și i-a înarmat pe toți în mod ilegal. Poliția a obținut un mandat de percheziție însă sectanții au tras cu armele asupra ofițerilor și au omorât 4 dintre aceștia. Asaltul autorităților la sediul sectei a durat în jur de 2 luni, timp în care au pierit 6 membri din rândul davidienilor. În cele din urmă, autoritătile au folosit fumigene pentru a pătrunde în clădire, însă davidienii au declanșat un incediu de proporții, care a dus la moartea a 76 de persoane, femei, bărbați și copii deopotrivă.

Unification Church (Biserica Unificarii).Toate relele lumii au fost aduse pe pământ atunci cand Eva a făcut sex cu diavolul. Prin urmare, toți oamenii sunt păcătoși, mai puțin liderul acestei mișcări și soția sa. Sun Myung Moon și consoarta lui s-au declarat adevărații părinți ai umanității.

Potrivit cuplului, vaginul este un loc murdar, o gură a unui șarpe plină de venin, iar penisul este chiar capul acestui șarpe. Prin urmare, femeile din sectă trebuie purificate înainte să aibă urmași, iar acest lucru se poate întâmpla doar dacă fac sex cu Sun Myung Moon. Abia apoi sunt libere să se căsătorească cu alți adepți.

Ceremonia de nuntă constă într-o împărtașanie cu câteva picături din sângele lui Moon diluate în apă, iar primul act sexual dintre cei doi trebuie să aibă loc în fața cuplului de „Părinți ai Omenirii” sau cel puțin în prezența unei fotografii a acestora. Fluidele obținute în urma împreunării mirilor trebuie șterse pe o batistă sfântă și păstrata în casa fără a fi spălata vreodată.

Sursa: kudika.ro, moldovacrestina.info, Laura Cernahoschi – Cotidianul