Semnături pentru protejarea căsătoriei și familiei tradiționale din România: bărbat și femeie

Spread the love

Loading

SOLICITARE VOLUNTARI – PROIECT CONSTITUȚIONAL – ARTICOLUL 48

homos 08003000Luna trecută a fost relansat proiectul constituțional de protejare a căsătoriei și familiei în Constituția României. Este o inițiativă cetățenească similară cu cea lansată de AFR în 2006. Inițiativa a fost demarată de data aceasta de un grup mai larg de personalități impozante din viața religioasă și intelectuală a României, constituit din 16 persoane. Pe 6 noiembrie Consiliul Legislativ al Parlamentului României a avizat favorabil inițiativa, iar la finale lui noiembrie a fost publicată în Monitorul Oficial. Proiectul are ca obiectiv revizuirea Articolului 48 din Constituția României să definească căsătoria ca „uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

 

În 2015 irlandezii au votat definiția căsătoriei în constituția lor. Pe 20 decembrie Slovenia va ține un referend constituțional pentru definirea căsătoriei naturală barbat-femeie în Constituția Sloveniei. În Februarie 2016 în Elveția e programat un referend similar, iar înspre vară finlandezii vor face la fel. În 2014 Parlamentul Finlandei a legalizat căsătoriile homosexuale, iar anul acesta cetățenii Finlandei au strâns peste 100.000 de semnături pentru un referend național de abrogare a legii.

Vizitați situl proiectului constituțional!

Situl este încă în lucru dar în câteva săptămâni va fi finalizat. Acolo veți putea accesa o mulțime de informații privind proiectul, inclusiv modul în care fiecare cetățean de bună credință se poate implica.

 

Voluntari pentru semnături!

homosexuali casatoriti 2 libertatea.ro Este nevoie imediat de sute și mii de voluntari care să se implice în campania de luat semnături. Vă rugăm insistent să vă implicați în această campanie. Cei care doresc să se implice sunt rugați să ne contacteze imediat, fie răspunzând acestui mesaj, fie scriindu-ne la office@alianta-familiilor.ro.  

 Voluntarii vor fi conectați cu persoanele responsabile pentru derularea proiectului. Persoanele care vor lua semnături vor primi tabelele necesare, vor fi conectate cu responsabilii județeni și rețelele județene de luat semnături, și vor fi imputerniciți să ia semnături. Semnăturile pot fi luate doar de persoane care vor fi împuternicite în acest scop de inițiatorii proiectului. Împuternicirile sunt deja pregătite, doar e nevoie de voluntari.

Cei care doresc să se implice sunt rugați să ne transmită numele, localitatea în care domiciliază, un număr de telefon și, eventual, profesia.

 E nevoie de 500.000 de semnături valabile. Obiectivul însă este obținerea a cel puțin un milion de semnături valabile.

 

Difuzați proiectul!

 Va rugăm înștiințați pe toți ai voștri despre proiect și rugați-i să se implice! Postați mesajul nostru peste tot pe unde aveți posibilitatea și rugați cititorii să ne contacteze la office@alianta-familiilor.ro.  Nu în ultimul rând, vizitați și rugați-i să viziteze situl proiectului constituțional la: 

www.coalitiapentrufamilie.ro

Acum ori niciodată!

Proiectul constituțional lansat luna trecută va fi probabil ultima șansă pentru români să-și protejeze instituția cea mai importantă în Constituția Țării. Haideți să o facem în 2016, până nu instituții străine de genul Parlamentul European, Curtea Europeană a Drepturilor Omului, ori Consiliul Europei vor căuta să blocheze inițiativele cetățenești de protejare a căsătoriei în statele membre. Ne bizuim în primul rând pe Dumnezeu pentru succesul acestui proiect, dar, în al doilea rând, pe fiecare cititor al acestor rânduri.

 

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti

Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082

www.alianta-familiilor.ro

office@alianta-familiilor.ro

  5 decembrie 2015