Serviciile secrete au contribuit la fraudă electorală. Cum pot vota 18 milioane de români dacă numai 15 milioane au buletin?

Spread the love

Loading

Un articol publicat în 2012, la fel de actual, fiindcă nu s-a schimbat nimic. MINCIUNA a ajuns politică de stat. Mințim UE ca să trimitem cât mai mulți europarlamentari, cei mai mulți ANTIROMÂNI! Mințim cetățenii prin Serviciul de Telecomunicații Speciale, care centralizează voturile, împreună cu celelalte SERVICII SECURISTE manipulează votul în direcția care le convine.

Vă invit la o lectură care vă va cutremura și va induce scârba față de această NAȚIUNE rămasă prizonieră în ghearele SECURITĂȚII și din păcate nu se vede nicio o cale de scăpare atâta timp cât POPORUL ROMÂN acceptă să fie manipulat și fraierit.

„Datele pe care Direcţia de Evidenţă a Populaţiei le-a transmis Autorităţii Electorale Permanente indică faptul că pe listele electorale permanente erau înscrişi la 30. 03. 2012 un număr de 18.330.595 alegători (adică cetăţeni cu drept de vot).
Situaţia este destul de bizară pentru că datele recensământului arată cu totul altceva, anume că populaţia a scăzut puternic.
Sigur, se poate presupune că cei care au plecat în străinătate au rămas înscrişi pe listele electorale. Dar scăderea populaţiei este importantă din cel puţin două puncte de vedere: numărul consilierilor locali este stabilit în funcţie de numărul populaţiei. Dacă populaţia scade, numărul consilierilor va fi mai mic, dacă creşte, invers. Apoi, un candidat independent trebuie să adune semnături de la 2% din populaţia localităţii pentru a se înscrie în cursă. Dacă populaţia este mai mare, are nevoie de mai multe semnături. Dacă e mai mică, de mai puţine.
Iată cum este la Bucureşti: numărul alegătorilor înscrişi pe listele electorale este de 1.812.086; datele provizorii ale recensământului arată că numărul populaţiei cu domiciuliu stabil (inclusiv cei sub 18 ani care nu au drept de vot) este, în Capitală, de 1.667.985.
Adică în Bucureşti sunt mai mulţi oameni pe listele electorale decât persoanele cu domiciliul stabil, singurele care au drept de vot.
Datele Direcţiei de Evidenţă a Populaţiei, pe lângă cifra de 18,3 milioane de cetăţeni înscrişi pe listele electorale (drept urmare, cu dreptul de a vota), relevă şi o altă cifră pe cei care de la autoritatea electorală permanentă nu au ştiut să şi-o explice, anume că din cei 18 milioane de cetăţeni, doar 15,6 milioane (mai precis 15.640.037) au cărţi de identitate. În mod practic, doar cei cu carte de identitate votează. Până la urmă câţi cetăţeni români au drept de vot : 15,6 milioane sau 18,3 milioane ?
Iulian Anghel
8 iunie 2012 51362

Sursa – Cifrele absurdului