Serviciile secrete – fosta Securitate: Un blestem pentru Romania

Spread the love

Loading

securitatea cancer

 

În Polonia, odată cu demisia guvernului și-au dat demisia și șefii serviciilor secrete.

În România, odată cu demisia guvernului, șefii serviciilor secrete au preluat ei Guvernul!
Asta este marea diferență dintre polonezi și români! Cam la fel s-a intamplat și la începutul anilor ’90: în timp ce în Polonia s-a îndepărtat răul de la rădăcină, în România el s-a urcat direct la cârma țării, de unde n-a mai plecat nici după 26 de ani în care economia, industria și agricultura țării au fost practic distruse din temelii.
Șefii celor patru servicii de informații din Polonia și-au dat demisia din funcțiile pe care le ocupau la doar trei zile de la instalarea unui nou guvern polonez. Foștii șefi ai serviciilor de informații din Polonia au fost acuzați de poliție politică și de apărarea unor interese străine, fiind considerați o amenințare mai importantă decât amenințările venite din exterior.

securitatea romana sri 1Asistăm practic la un adevărat cutremur pe scena politică poloneză dar și la nivel geopolitic, fiind cunoscut rolul strategic deosebit de important pe care îl joacă Polonia în această zonă a Europei.
Foștii securiști încadrați în serviciile secrete ale României nu fac altceva decât ce au făcut pe vremea lui Ceaușescu. Plătiți din bani publici urmăresc românii și ofițeri sub acoperire sunt plantați în instituțiile statului: Guvern, Parlament, preșidenție și justiție.
Jurnalistul Radu Tudor a găsit o explicație surprinzătoare pentru felul cum au reușit polonezii să demită atât guvernul cât și pe toți șefii serviciilor de informații în doar câteva zile. „Polonezii nu au atât de mulți mâncători de rahat împotriva țării lor cum are România”.
Într-adevăr, România este printre puținele țări cu tristă performanță de a fi sancționată de organismele internaționale și europene în mai multe rânduri, pentru că există o serie de persoane sau de organizații rău intenționate, fără dragoste de neam și de țară, care pun propriile lor interese meschine înaintea interesului național.

Sursa: glasul.info

sri1

 

securitatea masonica

902