Societatea Civilă din Lugoj sprijină Uniunea Social Liberală

Spread the love

Loading

usl5USL este pe poziţa 3 pe buletinul de vot

Luni, 12 noiembrie 2012, la Teatrul  “Traian Grozavescu”, a avut loc la Lugoj lansarea candidaţilor Uniunii Social Liberale pentru alegerile parlamentare. Societatea Civilă din Lugoj sprijină necondiţionat candidaţii USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, participând într-un număr de peste 250 de persoane. Au fost prezenţi toţi primarii USL din Timiş, senatorul Ilie Sârbu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş Titu Bojin, deputaţii Sorin Stragea şi Dorel Covaci şi candidatul la Camera Deputaţilor Cătălin Tiuch.
Primarul municipiului Lugoj, Francisc Boldea a prezentat trei fulare “câştigătoare”, cu care se mândreşte şi le consideră purtătoare de noroc. Cu unul dintre fulare, cu sigla PSD, a câştigat fotoliul de primar în 2008, cu al doilea fular, tot cu sigla PSD, a câştigat scaunul de deputat pentru Sorin Stragea şi funcţia de senator pentru Ilie Sârbu, iar cu al treilea fular, cu sigla USL, a câştigat zdrobitor al doilea mandat de primar. Primarul municipiului Lugoj are convingerea că la alegerile Parlamentare din 9 decembrie 2012 va câştiga tot ce şi-a propus USL-ul. A mulţumit Societăţii Civile din Lugoj şi în mod special revoluţionarilor, care au fost mereu aproape şi au participat activ la toate momentele importante ale oraşului Lugoj. De asemenea, Francisc Boldea a subliniat faptul că la Lugoj avem candidaţii noştri şi nu importaţi din alte zone ale ţării.
Sorin Stragea, candidat la Camera Deputaţilor pentru Colegiul 7 Lugoj, primul primar al municipiului după Revoluţia din Decembrie 1989, a îndemnat pe cei prezenţi să voteze USL-ul. Singura alternativă viabilă după dezastrul guvernării PDL-iste, care a adus ţara într-o situaţie la limita supravieţuirii. Deputatul Sorin Stragea are credinţa că numai USL-ul poate aduce zâmbetele pe feţele românilor şi are ferma convingere că vor câştiga şi data aceasta.
Dorel Covaci, candidat pentru Camera Deputaţilor, Colegiul 9 Făget – Buziaş, a îndemnat să nu se mai voteze PDL-ul, care a nenorocit România şi ne-a înrobit.”Să nu-i mai votăm! Să nu-i mai lăsăm să-şi bată joc de noi!”, a subliniat Dorel Covaci.
Cătălin Tiuch, candidat pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 6 Recaş şi-a exprimat dorinţa să intre în marea familie a USL-ului. Acest Colegiu merită mai mult decât a avut până acum sub culoarea PDL:
Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi-a exprimat speranţa că USL-ul va repeta marele câştig de la alegerile locale din 10 iunie 2012. A prezentat informaţia că 22 de primari de la PDL au trecut la USL. Pentru marile proiecte în judeţul Timiş are nevoie de sprijin parlamentar si cel mai important pentru zona Lugojului este proiectul Lacul Surduc. Prin acest proiect se va pune în valoare zona turistică a Lacului Surduc. A îndemnat la mobilizare pentru o prezenţă cât mai numeroasă la votul din 9 decembrie 2012.
Senatorul Ilie Sârbu e mândru că va candida la el acasă, fiindcă Banatul este casa lui. “Acasă în Banat” nu este doar un slogan electoral, Banatul şi mai ales Lugojul nu a importat candidaţi. Senatorul Ilie Sârbu, deputaţii Sorin Stragea şi Dorel Covaci au fost şi vor rămâne alături de bănăţeni, iar continuarea şi finalizarea proiectelor începute cu siguranţă nu vor rămâne doar la nivel de promisiuni electorale. O organizaţie puternică şi o echipă câştigătoare cu siguranţă vor face ca “USL pe locul 3 pe buletinul de vot să ocupe locul 1 la alegerile din 9 decembrie 2012!”, a mai spus senatorul Ilie Sârbu.
În final solistul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu şi solista Stana Izbaşa au încheiat evenimentul, foarte bine organizat.
Avem speranţa că vom scăpa de PDL şi de regimul lui Traian Băsescu.
Nicolae TOMA