SOMAȚIE PUBLICĂ adresată dlui. LUIS LAZARUS office@luislazarus.ro

Spread the love

Loading

Spre știință, CONSILIULUI   NAȚIONAL  AL  AUDIOVIZUALULUI

Ca urmare a afirmațiilor dvs. tendențioase, umilitoare și calomnioase aduse la adresa națiunii române în emisiunea postului de televiziune REALITATEA  PLUS TV difuzată  în data de  26.06.2023  – „Culisele Statului Paralel”, moderată de dna. Anca Alexandrescu,  unde s-a dezbătut subiectul Revoluției Române din Decembrie 1989,  în cadrul căreia ați participat ca invitat,  unde ați afirmat cu vehemență, cităm: „NU  A  FOST  NICIO  REVOLUȚIE … A FOST O LOVITURĂ DE STAT, ducând  cu bună știință în eroare opinia publică, umilind poporul român care a înfăptuit un act istoric, încercând să transformați curajul și spiritul de sacrificiu al poporului român în lovitură de stat.  Este inadmisibil,  ați mers prea departe aruncând în umilință o națiune care se cheamă națiunea română.

Federația Națională LOJA DE ONOARE A REVOLUȚIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989  –  LORD’89 are obligația apărării, respectării şi promovării idealurilor Revoluției Române din decembrie 1989, are obligația apărării identității de revoluționar și de Revoluție, drept pentru care

 SOMĂM

 ca  în termen de  5 zile, să faceți dovada PUBLIC a celor afirmate de dvs. în cadrul emisiunii, ( DOVADA LOVITURII   DE  STAT DIN DECEMBRIE 1989 )  în caz contrar, suntem obligați să apelăm la instituțiile abilitate în vederea tragerii  dvs. la răspundere,  a laturii materiale, civile sau penale, după caz.

 

Irinel STRUȚĂ- Reșița  –  Președinte

 

Tudorin BURLACU – Timișoara, Președinte executiv

 

Nicolae TOMA – Lugoj, Vicepreședinte

 

Adrian BEJAN – Timișoara, Secretar

Tagged: