Sub acoperirea serviciilor secrete aliate, Hitler a fugit în Argentina

Spread the love

Loading

Documente FBI declasificate arată că Hitler nu a murit în Germania

 

Hitler, alături de Stalin, reprezintă portretele a celor mai mari criminali

din istoria omenirii. Un document FBI, scos la iveală recent, arată

cum forțele aliate l-au protejat pe Hitler și l-au lăsat să-și trăiască

viața liniștit până când a decedat undeva în Argentina. Aceste

dezvăluiri s-ar putea să fie o dezinformare, darFBI-ul până la

această dată nu a comentat și nu a demonstrat că

informația scăpată în mass media nu este adevărată. Așa că

până nu apare o dezmințire cu dovezi clară vom fi nevoiți să dăm crezare

că Hitler nu s-a sinucis și că a reușit, cu sprijinul aliaților, în special cu cel

american, să se ascundă la celălalt capăt al lumii, în Argentina.

 

 

Să nu uităm un singur lucru: toate descoperirile științifice ale Germaniei

hitleriste au fost împărțite între URSS și SUA.   

 

hitler traieste in argentinaNoile documente FBI declasificate de curând relevă un fapt, poate incredibil pentru mulți oameni de pe această planetă. Guvernul american știa de mult că Hitler nu a murit în Germania, ci a dus o viață pastorală, liniștită în Munții Anzi din America de Sud, mult după sfârșitul celui de-al doilea Război Mondial.

Varianta istorică oficială, care și astăzi se preda în școli de pretutindeni este că pe 30 aprilie 1945, Adolf Hitler împreună cu Eva Braun, soția sa, s-au sinucis în bunkerul său de lângă Berlin, după care soldați au primit ordin să le incinereze trupurile în fața bunkerului.

Această variantă a fost susținută și de către sovietici, care au ajuns primii la fața locului după cucerirea Berlinului, iar trupurile carbonizate au fost luate la Moscova și interzise orice cercetări sau investigații asupra lor.

 

 Care sa fi fost scopul ? Cu SUA, acum este clar, elita sionistă a dorit ascunderea realității față de pionul central format de către ei pentru punerea în aplicare a viitoarei Noi Ordini Mondiale. Dar Stalin ? Se știe acum că între acesta și Hitler a existat o alianță foarte strânsă înainte de începerea oficială a celui de-al doilea Război Mondial.  Aceștia în cârdășie au atacat Polonia din ambele părți, înainte de 1939, când se declara oficial începerea celui de-al doilea RM. Stalin avea o încredere și admirație extremă față de Hitler. La fel și viceversa. Se considerau lideri puternici, care ar putea schimba viitorul planetei.

Despre sfârșitul fals al lui Hitler agenția de informații știa. Documentele ieșite acum la lumină arată nu numai faptul că aceștia știau că Hitler cu Eva Braun sunt în viață ci și că OSS (serviciile de informații de atunci ) și însuși Allen Dulles, directorul acestei agenții le-a oferit ajutorul acestora.

Într-un document al FBI din Los Angeles se stipulează faptul că un submarin misterios a acostat pe coasta argentiniană, lăsându-i pe oficialii de rang înalt. Deci FBI-ul știa că Hitler și Eva Braun au trăit până nu demult  în Munții Anzi.

Cine este informatorul misterios?

Într-o scrisoare din L.A. a Biroului din august 1945, un informator neidentificat a fost de acord să facă schimb de informații pentru azil politic. Informatorul cunoștea nu doar faptul că Hitler a sosit în Argentina, ci el a fost unul dintre cei patru oameni, care au avut contact cu submarinul respectiv. Au fost două submarine, care au acostat pe coasta Argentinei, iar Hitler și Eva Braun au fost la bordul celui de-al doilea.

Guvernul argentinian nu numai că a salutat sosirea fostului dictator, ci a ajutat chiar la ascunderea sa. Informatorul a oferit detalii credibile cu privire la satele prin care Hitler și partidul său au trecut și cu privire la carcateristicile sale fizice.

În documentele FBI agentul respectiv nu este evidențiat nominal dar, este foarte credibil în viziunea altor agenți.

FBI-ul a încercat să ascundă existența lui Hitler

Chiar și cu această descriere detaliată, direcțiile FBI-ului nu au urmat investigarea acestor piste. Cu dovezi palpabile, că înainte de finalul războiului un submarin U-530 a acostat pe coasta argentiniană și sub mărturia martorilor ocular, că un înalt oficial german a fost adus pe pământul argentinian, nu s-a facut nicio investigatie.

Mai multe documente detaliază din mărturiile mai multor martori oculari că Hitler și Eva Braun nu au murit în bunker.

În 1945, atașatul militar la Buenos Aires a informat Washingtonul că există o mare probabilitate ca Hitler și Eva Braun să fi ajuns în Argentina. Aceasta coincidea cu apariția submarinului german U-530 pe coasta argentiniană. La toate acestea se adaugă articole din presa vremii, care detaliază construirea unui conac în stil bavarez la poalele Munților Anzi.

O dovada în plus vine de la arhitectul Alejandro Bustillo, care a scris cu privire la proiectarea și construcția noii case a lui Hitler, care a fost finanțată anterior de către imigranții bogați germani.

Dovada irefutabilă ca Hitler a scăpat

Probabil dovada cea mai concludentă că Hitler a supraviețuit căderii Germaniei se află în Rusia. Odată cu ocupația sovietică din Germania, așa-zisele rămășițe pământești ale cuplului Hitler – Eva Braun au fost rapid ascunse și trimise în Rusia pentru a nu mai fi cercetate. Asta până în 2009, când unui arheolog din statul Connecticut, Nicholas Bellatoni i-a fost permis efectuarea unor teste ADN pe unul din fragmentele de craniu recuperate.

Ceea ce el a descoperit a fost surpriză de proporții în comunitățile academice. Nu numai că ADN-ul nu se potrivește cu probele înregistrate ca fiind ale lui Hitler, ele nu se potrivesc nici cu ADN-ului familial al Evei Braun. Deci, întrebarea este, ce-au descoperit sovieticii în buncăr, și unde este Hitler?

Generalul Eisenhower, comandantul trupelor aliate din timpul vestitei debarcări din Normandia și viitorul președinte al SUA, își exprima părerea, fiind citat în ziarul “Stars and Stripes” din 1945, că Hitler ar putea trăi liniștit undeva în Argentina. Stalin și-a exprimat de asemenea îngrijorarea despre această posibilitate.

Toate aceste dovezi arată faptul că serviciile secrete ale vremii au ajutat înalți oficiali naziști să scape urmăririi internaționale iar istoria scrisă și numeroasele anchete de după război au fost și continuă să fie o manipulare a opiniei publice despre adevăruri istorice.

La fel s-a intamplat și cu Adolf Eichmann, nazistul ideologiei “Soluția Finală”, care trăia în Argentina acoperit de serviciile occidentale, în 11 mai 1960 a fost prins de către agenți Mossad (serviciile secrete israeliene), judecat și executat prin spânzurare în 1961.

Acest adevăr expus în acest articol vine să completeze adevărul total despre cine se află în spatele marilor conflicte ale omenirii. Acum se știe că prin “Operațiunea Paperclip” aproximativ 2000 de naziști de top al celui de-al treilea Reich au fost aduși în SUA, au primit cetățenie americană sub o nouă identitate și puși ,,la treabă” (a se vedea articolul meu pe această temă). Printre ei amintesc de generalul Reinhard Gehlen, care la sfârșitul regimului nazist a fost șeful serviciilor secrete, iar mai tarziu în SUA a fost reformatorul și întemeietorul CIA-ului de azi, Wernher von Braun, fostul șef al programelor rachetelor V1 și V2 naziste, a fost întemeietorul programului american Apollo și cel ce-a dezvoltat tehnologia rachetelor și mulți alții din toate domeniile, inclusiv ,,vestitul” doctor malefic Mengele, cu sinistrele sale experimente din lagărele naziste (vedeți interviul lui David Icke cu Arizona Wilder, fosta mare preoteasă satanistă a cabalei).

Istoria scrisă și învățată astăzi nu este decât o înșiruire spațio-temporală de evenimente, fără să se atingă adevăratele cauze și cine a fost în spatele tuturor acestor conflicte. Totul se leagă de bani și scopuri oculte. Când nu înțelegeti un fenomen sau eveniment mergeți pe urma banilor și ajungeți la sursa lui.

În concluzie Hitler, după ce a fost inițiat  în ocultism și ajutat financiar să preia puterea în Germania (Prescott Bush, bunicul fostului președinte din 9/11-2001, îl finanța constant pe Hitler și-i alimenta mașina de război cu petrol, inclusiv când SUA erau în război cu Germania după operațiunea ,,steag fals” de la Pearl Harbor), după ce a distrus Europa și a lăsat în urmă cca. 50 de milioane de morti, sacrificați pentru entitățile supreme reptiliene ale cabalei, i s-a asigurat o viață liniștită la poalele Anzilor, în Agentina până la moartea sa naturală prin anii ’70.

Și oamenii continuă încă să creadă cuvântul istoricilor și academicienilor precum și documentarele istorice de pe Discovery sau History despre istoria omenirii…      

Sursa: burebista2012.blogspot.com, antena3.ro, esoterism.ro