Suplimente alimentare pentru amplificarea activității glandei pineale

Spread the love

Loading

suplimente alimentare pentru glandaGlanda pineală este o glandă endocrină localizată în creier. Se spune despre ea că este sediul sufletului. Mai este cunoscută ca Cel de-al Treilea Ochi; despre această mică glandă se crede că este implicată în atingerea unor nivele de conștiință superioare, acționând ca un portal către dimensiuni aflate dincolo de realitatea creată de creierele noastre.

Pentru oamenii care caută să își activeze pe deplin potențialul lor spiritual să se conecteze la puterea glandei pineale, ei trebuie să înceapă prin a-i întări activitatea prin detoxifiere și nutriție adecvată. Cercetătorii au descoperit ca în mulți oameni, datorită dietei sărace și pline de pesticide, alimente cu chimicale și toxine provenind din mediul înconjurător precum fluorul din apa noastră, glanda pineală și întregul corp devin expuse la mult mai multe toxine și nano-organisme decât înainte. Acestea formează cochilii de calciu în jurul lor pentru a se proteja de sistemul nostru imunitar, ceea ce are ca rezultat calcifierea glanei pineale, o acumulare de cristale de fosfat de calciu în variate părți ale corpului uman.

Mulți dintre noi avem o glandă pineală care este complet calcifiată. Aceasta nu preveșteste lucruri bune atunci când încercăm să accesăm capacitățile ezoterice ale acestei glande prin practici precum yoga, meditație, rugăciune, utilizând leacuri de plante precum ayahuasaca, și așa mai departe. Procesul detoxificării este un loc esențial de a începe, dacă vrem să exploatăm deplinele noastre capacități spirituale.

 

În natură există plante și substanțe  care vor spori activitatea glandei tale pineale, vor ajuta la decalcifierea ei, și te vor sprijini în călătoria ta de cultivare personală și spirituală. 

1. Uleiul de oregano și extractul de neem

Atât uleiul de oregano, cât și extractul de neem ajută la procesul de purificare, asistând la inlăturarea calcifierii existente înlăuntrul glandei pineale. În plus, purifică sistemele corpului, în special sistemului endocrin. Neem-ul a fost utilizat în India în acest fel de mii de ani. În lumea occidentală, uleiul de oregano este pe cale să devină o cale holistică de fortifiere a sistemului de suport imunitar. Pe termen lung, ambele suplimente vor acționa ca un antibiotic natural împotriva noilor cochilii de calciu create de nanobacterii.

2. Boabe de cacao crude

Ciocolata crudă, organică, în cea mai pură formă a ei, poate ajuta la detoxifierea glandei pineale, datorită inaltului conținut de antioxidanți din cacao. Cacaoa mai ajută și la stimularea celui de-al treilea ochi.

3. Superalimentele bogate in clorofilă

Suplimentele precum spirulina, chlorella, iarba de grâu și algele albastru-verzi sunt exemple de superalimente bogate în clorofilă care oferă beneficii similare consumului de legume frunzoase verzi, dar cu o putere nutritivă mult mai mare cuprinsă într-o porție mai mică. Aceste suplimente asistă în decalcifierea glandei pineale datorită puternicelor lor proprietăți de detoxifiere.

4. Oțetul brut din cidru de mere

Un detoxifiant natural, oțetul brut din cidru de mere ajută la decalcifierea glandei pineale datorită proprietăților acidului malic. Acidul malic este un compus organic ce conferă fructelor gustul lor acru. Atunci când este luat ca supliment, sprijină sistemul digestiv și ajută corpul să se detoxifieze. Oțetul din cidru de mere are multe beneficii de sănătate. 

5. Iod

Mulți dintre noi am fost expuși la fluorura de sodiu, datorită fluorurării sistemelor de furnizare a apei potabile, și acest lucru are ca rezultat calcifierea glandei pineale. Iodul, care apare natural în plante precum algele, îmbunătățește efectiv înlăturarea fluorurii de sodiu prin urină. Din nefericire, dieta occidentala ne-a lăsat cu mari deficiențe  ale acestui mineral exact când avem mai mare nevoie de el. Pentru a evita deficiența de calciu, atunci când iei suplimente de iod, este recomandată o dietă ce include multe alimente organice precum kale, brocoli, migdale, portocale, semințe de in, semințe de susan, mărar, cimbru, și alte ierburi uscate. Se sugerează ca să fie luat complentar un supliment de lecitină non-OMG pentru a echilibra aportul de iod.

6. Bor/borax

Un alt supliment bun care poate fi utilizat pentru înlăturarea fluorului din corpul uman este mineralul bor. Este prezent în mod natural în sfeclă, ce poate fi mâncată crudă, la abur, gătită, și sub formă de supliment pudră. Mai este prezent și în alte alimente, precum prunele uscate sau coaja de măr. Boraxul este o sursă ieftină de bor, ce poate fi cumpărat în majoritatea magazinelor alimentare.

Sursa: foodmatters.tv, viataverdeviu.ro