SUPRAVIEȚUITOR ÎN ROMÂNIA?!

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul Ichim

Uite dom’le, ce bine este să ceri pe aici lămuriri!!

Zilele trecute vă spuneam ce am pățit cu cei de la Metro, iar un „binevoitor” m-a lămurit că sunt dezorientat, chestie ce o bănuiam și că n-am moacă de „cash and carry”, asta fiind explicația fenomenului.

Dacă tot mă luminează lumea, poate-mi explică careva de ce se scumpește  motorina la pompă în 24 de ore, fără a crește cotația internațională, cu 25 de bani. La prima vedere creșterea este hilară, doar că, dacă o să continuie așa în fiecare săptămâna, fapt deja constatat, se cam complică situația în 2-3 luni.

Ăștia din guvernul “O SĂ …”, iar comentau astăzi, în aceeași notă, c-o să comunice ceva măsuri ca de 1 aprilie. Pe lângă faptul că n-au lămurit anul, tare-mi va fi că-i o tzacă.

Când eram așa mai scârbit, aflu că salvarea se pare că “o să” vină de la VV … Dăncilă, ce prestează acum în partid nou.

Oare va colabora cu partidul ăla al lui Dragnea?

A-propos, despre ultimul ce mai știți? Forțosul Orban pe unde mai umblă, că s-a cam „anonimizat” și el de-o vreme?

Dacă până și speranța politicii de dreapta Câtzu, bântuie după viza pe la americani, „o să” fie bine.

Ceilalți populari înțeleg că l-au pus pe tușă pe Diaconescu, ultimul om mai stilat al lor. E de bine, abia așteptăm, să vedem ce poante ne mai facem prin țară, în aprilie.

Se pare că ultima preocupare a nației, a rămas situația locativă a lui Petrov și lipsa protecției, unui recipient de mult prea multe secrete naționale.

Este și normal, doar n-o să ne preocupe cum participă din ce mai mulți conaționali, la concursul … supraviețuitor în România.

 

 

Tagged: