Timișoara: Concurs Național de TIC, pentru elevi deficienți de vedere

Spread the love

Loading

concurs national irisiLa LICEUL TEORETIC SPECIAL ”IRIS” a avut loc în 22 noiembrie 2014, ediția a II-a a CONCURSULUI NAŢIONAL DE TIC PENTRU ELEVI CU DEFICIENŢE DE VEDERE „LUMEA VIRTUALĂ PRIN IRIS”. Concursul a fost organizat de către LICEUL TEORETIC SPECIAL ”IRIS” în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, prin Agenda Centrului de Cultură și Artă, Clubul Lions Diamond Timișoara și Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiș. La concurs au fost prezenți profesori și elevi din școlile și liceele pentru deficienți de vedere din Arad (Liceul Special ”Sfânta Maria”), București (Școala Specială pentru Deficienți de Vedere, Liceul Tehnologic Special ”Regina Elisabeta”, Buzău (Liceul Special pentru Deficienți de Vedere), Cluj Napoca (Liceul Special pentru Deficienți de Vedere), Timișoara (Liceul Teoretic Special ”IRIS”), Târgu-Frumos (Liceul Special ”Moldova”).

În cadrul competiției atât elevii slab văzători cât și cei nevăzători și-au demonstrat abilitățile de lucru cu calculatorul, spiritul de echipă și creativitatea.

Premierea elevilor participanți a avut loc ora 18,30 la liceul gazdă, de pe str. Cosminului nr. 40. În cadrul festivității de premiere va avea loc și spectacolul concurs ”Printre fulgi de zăpadă și glasuri de copii” care finalizează proiectul cu același nume din calendarul Consiliului Județean Timiș prin Agenda Centrului de Cultură și Artă.