Timișeanca Antonia Pup: ”mă neliniștește teribil”

Antonia Pup, președintele Consiliului Național al Elevilor, reacționează după ce ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a declarat că potrivit datelor deținute de instituția pe care o conduce, aproximativ 250.000 de elevi nu au acces la tot ce înseamnă tehnologie necesară cursurilor online.

”Săptămâna care vine ministerul va veni cu un plan de măsuri prentru elevii din mediile dezavantajate. Ne vom concentra și supra pregătirii profesorilor.  Chiar ministrul sănătății spunea astăzi că ar putea să fie un al doilea val al pandemiei și trebuie să fim pregătiți”, a declarat ministrul Educației.

Antonia Pup îi amintește demnitarului că elevii i-au spus demult care este situația în teren.

”Faptul că noi spunem de 7 săptămâni numărul exact și trebuie să ne prefacem că „it’s news” mă neliniștește teribil. Pentru asta ne-am zbătut pentru colegii noștri 7 săptămâni, pentru o cifră? Și rata de promovare a Bacalaureatului/EN va fi tot o cifră. Chiar aș vrea să o văd, eventual pe indicatori demografici, pentru că de bine, de rău, subiectele examenelor naționale sunt la fel pentru toți elevii, indiferent de mediul din care aceștia provin”, a spus Pup.

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *