Timișorenii alături de poporul ucrainean. Slavă Ucrainei! Imaginile apocaliptice din Ucraina au fost REFUZATE de You Tube și Facebook. Ce să credem din acest gest? COMPLICITATE la GENOCID a celor două companii

Spread the love

Loading

Autor: Cornel Dascălu

Deși toată lumea credea ca Ucraina  este net inferioară  Rusiei, din punct de vedere militar, patrioții ucranienii au demonstrat că se pot opune soldaților din Armata Roșie.

Vladimir Putin nu a avut milă de nimeni și de nimic. Liderul de la Kremlin credea ca Ucraina este jucăria lui și poate să facă ce vrea cu această țară și cu ucranienii, dar sa dovedit contrariul.

Putin cu toate armatele lui și cu toată tehnologia de tehnică militară nu a putut cuceri până acum Ucraina.

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, este un erou pentru toată planeta și liderii europeni s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe acest președinte EROU.

La sediul Uniunea Ucrainienilor din Timișoara  se strâng ajutoare pentru Ucraina și se oferă și locuri de cazare și masă pentru refugiați  din această țară lovită de război.

Mesajul pentru toți românii: Trebuie sa ne mobilizam și să ajutăm fiecare cu ce poate, alimente, haine, produse de igienă intimă, medicamente, jucării  pentru copii etc.

Tagged: