Ținute fără efort: cumpărătorii Amazon numesc această salopetă „cel mai confortabil lucru pe care îl veți purta vreodată” – și costă doar 18.42 euro

Spread the love

Loading

Vara a sosit, iar dacă sunteți în căutarea unor haine practice pentru vreme caldă, care să vă țină răcoare, această salopetă harem este „cel mai confortabil lucru pe care îl veți purta vreodată”.

Ideală pentru fanii esteticii relaxate, boho, salopeta relaxată și aerisită este „perfectă pentru vară”, potrivit cumpărătorilor Amazon.

Ușor de purtat în zilele mai calde sau pentru a vă relaxa în casă, salopeta largă este respirabilă și rece, în timp ce mărimea unică pentru toate înseamnă că este modelată pentru a se potrivi tuturor tipurilor de corp.

Concepută cu părți laterale drapate și o formă asimetrică, salopeta are picioare largi care sunt ușor prinse la gleznă.

Țesătura este suficient de groasă pentru a fi purtată singură sau o puteți pune peste un tricou în zilele puțin mai răcoroase pentru mai multă acoperire.

Concepută cu părți laterale drapate și o formă asimetrică, salopeta WearAll Harem este un succes printre cumpărătorii Amazon în această vară. Și datorită potrivirii relaxate și a părților laterale drapate, este perfectă și pentru îmbrăcăminte de maternitate.

Peste 1.900 de recenzenți au acordat salopetei cinci stele, unii numind-o ținuta lor de vară, datorită potrivirii lejere și lejere. Alții îl iubesc atât de mult încât plănuiesc să cumpere mai multe culori.

„Îmi plac astea!” a scris un cumpărător Amazon mulțumit. „Sunt o fată durdulie și mă lupt cu căldura, dar aceste salopete sunt PERFECTE!

„Te țin calm, dar acoperă zonele cu probleme! Cu siguranță voi cumpăra mai multe culori”.

„Complet îndrăgostită”, a declarat un alt client. „Pentru mărimea 18, eram îngrijorat cum mi-ar arăta o salopetă „o mărime potrivită pentru toate”, dar am fost atât de plăcut surprinsă!

„Este atât de măgulitor și ascunde o mulțime de păcate. Incredibil de confortabil și am primit nenumărate complimente de la prieteni și familie. Am să cumpăr altă culoare!”

Un al treilea a exclamat: „Perfect pentru zilele caniculare. Am mărimea 18 și se potrivește perfect, cu mult  spațiu, material gros, excelent pentru zilele fierbinți stând la soare! Voi cumpăra mai multe culori. Sunt atât de confortabili.

Indiferent dacă faceți cumpărături pentru haine noi de vară sau de vacanță, nu puteți greși cu această salopetă WearAll Harem de la Amazon. 

SURSA se poate citi AICI

 

Tagged: